Lördagsmixen #168

Ny helg och efter sju raka är det inte svårt att njuta och kanske ta en extra kaka? I denna mix snackar vi bl.a. spanska fotbollsfans, något väldigt mycket ännu konstigare och förstås en gammal bild. Sen avslutar vi i vanlig ordning med lite musik. Välkommen!

***

Hörde igår på radion att det spanska fotbollslaget Valencias supportrar lessnat på klubbens agerande i affärer så de valde att protestera. Vad gjorde man då? ja, som man gör när man är missnöjd. Man skickar ett Mariachi-band som förföljer ledningen vart de än går.

Supporters hired the band to protest the running of the club with fans unable to attend games

Nu vann ju MODO igår och det var väl tur för Glader & Co. Annars hade de kanske framöver förföljts av Takida?

***

I veckan som gick fick en video på Twitter rejäl spridning, tack vare P4 nånstans, men det var knappast för att den var bra…bara konstig..

***

Konstigt skulle det även bli i Sverige om denna spelare hittade hit. Tror banne mig förbundet skulle anmäla och stänga av aktuell matchspeaker.

***

Intervjuade en av gårdagens bästa Daniel Norbe efter KIK-matchen och funderade mycket kring kans skägg och så kom jag på det.

Allram Est? Daniel Norbe?

***

Den gamla bilden:

Grym spelare, klassiska tröjor, svarta skenor, Titan TPM-klubba.

***

När vi snackar Patrik Sundström snackar vi stadig hand, men det här tvivlar jag på att det ens är sant. Om jag ville måla så skulle jag inte efterfråga honom, utan den penseln som sväljer så mycket färg!

***

Åtegår till gammalt. En del vill hävda att straffar är ett lotteri. Då skulle jag gärna vilja att det här köper lotter till mig.

***

8

***

Veckans musikaliska inslag blir med ett band som jag först hittade en bra låt på, men när jag gick igenom deras låtskatt hittade denna. Helt otroligt att den alltså hade 139 visningar på youtube. Sjukt är det, men sjukt bra är den. The Beat Up med ”Bad Feeling”!

***

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: