Lördagsmixen #173

Så hamnade vi mitt i ett ovisst vakuum där vi knappt vet in eller ut. Nåväl, det är ju helg så vi kör väl en Lördagsmix, där vi tittar på den oväntade kärleken mellan klubbar, x, x och såklart avslutar vi med lite musik. Välkommen!

*

*

På något sätt har Björklöven under säsongen blivit den Hockeyallsvenska slagpåsen och man kan inte vara älskad av alla, vi är ju redan miljoner som älskar Björklöven och om andras förakt för oss kan föra dem samman, men är vi att döma?

*

Annars har jag nyligt skaffat mig cykel och det blev att satsa på kvalité i form av en rätt dyr MTB. Tror dock ändå inte att jag nådde upp i kvalitén i taket.

Spana in den gröna lite närmare. Den hade även nr 19 på ryggen.

*

När det gäller träning så är man ju uppväxt med att dricka mjölk. Minns ni denna?

*

På tal om målvakt. Ni missade väl inte säsongens snyggaste självmål signerat Gilbert Gabor i Västervik? Det skedde i kvartsfinalen mellan Södertälje och Västervik som Västervik till slut vann med 4-1. Inledningen var bland det galnaste man sett och självmålet kommer 50 sekunder in i nedanstående klipp, men se hela, det är sevärt rakt igenom.

*

Jag lyckades inte hitta ett enskilt klipp på detta självmål, men när jag sökte på youtube så hittade jag en annan intressant sak med självmål och denna säsong. Noterade att havererade HV71 hade med hela TRE mål i denna video som kom ut för en månas sen. de härstammar från flera olika säsonger, men han det vara någon som vill HV än mer illa att påminna om detta?

*

Åter till Västervik. Deras DJ i Plivit. Hans musik är ju som en bridge blandning. Smaker som folk har glömt bort. Melodifestival schlagers, kamplåtar och Plastic Bertrand. Bara en sån sak. Plastic Bertrand!

*

Bra musik brukar vi bl.a. konsumera under sommartiden då det ska grillas och en och annan vill visa upp sin nya rådlösa högtalare, eller hur? Sa nån grillning? Vem kör på dessa?

HOCKEY STICK BBQ SET | Saker att köpa, Pyssel, Sake

*

Utöver rätt grillbestick är väl en överdrag av rätt snitt inte helt fel? Nu skulle det här överdraget se direkt dassigt ut på min 57:a Weber.

NHL Detroit Red Wings Deluxe Padded Grill Cover

*

Rädd att spilla på trallen när du grillar? Det finns lösningar för det också.

NHL Hockey Anheim Ducks Outdoor Grill Mat Fanmats USA QUICK SHIP

Givetvis en större marknad och större ekonomi där över, men visst hade man velat se ännu fler lövengrejer likt dessa? Gillade hårt drickeskylen de körde ifjol. Hoppas fler sådana saker kommer framöver.

*

Veckans musikaliska inslag.. blir förstås Plastic Bertrand, en simpel låt som jag bara älskar.

*

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: