Lördagsmixen #164

Mitt i sommaren och vi njuter till fullo av det vackra vädret. Vem har tid att läsa inlägg vid mobil, padda eller dator? Själv hoppas jag på någon som vi ta del av ett standardkontrakt, den gamla bilden och lite namnhumor och självklart avslutar vi med lite musik. Välkommen.

*

Kom över ett standardiserat hockeykontrakt häromdagen. Tydligen finns det paragrafer man måste följa såsom att leva helt i avsaknad av musiksmak och gilla paddel. Du får tydligen även ett bonuspåslag om du inleder varje intervju med ”Nä, men..”. Helt sjukt!

Sen fanns det ibockningsbara val under rubriken ”Övriga intervjuklyschor” som inte ger lika mycket som ”Nä, men”, men som ändå över tid kan ränta på, sås om ”vi måste åka mer skridskor”, ”lasta puckar på mål”, ”in med folk på kasse” osv.. Listan var ganska lång. Den sista borde legat högre upp på listan. ”Vi ska kämpa mer än motståndarna”. Inte undra på att dagens hockeyspelare tjänar penning.

*

Nä, skämt å sido, det är ju bara ett spel.

*

Och spelet är ju grymt kul. Sonen frågar näst intill varje dag nu under sommaren när nästa hockeyträning är. Det närmsta vi kommer är att åka inlines och så slänga några puckar i kassen.

Detta är ju fördelen med att ha förmånen att jobba hemma. Istället för att ta en kaffe vid köksbordet går man ut och drar iväg ett hundratal skott. Hitils har bara två pukcar hamnat i bäcken bakom vår tomt.

*

Den gamla bilden. Vem är den gamla Björklövenmålvakten, här i Luleås färger?

*

Lite nyare , men rör ändå något gammalt. Kan det ha funnits ett snyggare årskort? Detta var under div 1 åren.

*

På tal om snygg. Här är två riktiga lirare som påminner den del om varandra eller vad säger ni? Ni sätter som väl?

*

Vi glömmer aldrig spelaren i fråga och i mer närtid glömmer vi heller inte..

*

Fatta att ha en lineup med bara olika motorcykelljud i högtalarna? Grymt!

Archie Henderson (Mv)

Brad Norton (B)
Justin Sachs (B)

Keenan Ural (F)
Andreas Ariel Nyegaard (F)
David Sette Ducati (F)

*

Från något ljudligt till något rätt tyst utöver skratten då. Skulle detta kunna bli en ny sport?

Veckans musikaliska inslag blir med en artist jag hittade, precis där man hittar den bästa musiken. Har säkert sagt det förr och tål att sägas igen. I serier hittar man jäkligt bra musik, i alla fall om man har min musiksmak. Samtidigt kan väl tilläggas att man då ska han min smak i serier också som sällan är något pussigullgull. Här You`re not God med Anna Caliv från serien Peaky Blinders. Gryumt tungt och bra. Håll till godo.

*

Trevlig helg

6 thoughts on “Lördagsmixen #164

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: