Lördagsmixen #156

En ny helg i ditt liv och den försöker jag förgylla på det bästa sätt jag kan, med saker jag uppskattar,utöver när Björklöven vinner, som igår. Idag med lite allvar i form av vad som är viktigt, en yngling utan skridskoskydd och ren hockeyhumor, annan humor och förstås ett musikaliskt inslag.. Välkommen!

***

Ska vi inleda med något ganska allvarligt? När hockeyn verkligen blir business? När man annonserar ut en match som ett bihang till en kräftskiva?

***

Domarna outade sin nya tröjor nyligt och visst är det fyndigt?

kan inte annat än älska tilltaget, även om det för oss trogna besökare i A3 Arena sett skämtet förr. ”Domartrion presenteras av Specsavers” hörde vi väl första gången för typ 4 år sedan?

***

På tal om humor. Brukar se Olof Mårs på matcherna. Det var ju en kille som gillade att parkera framför mål och gjorde det ofta bra. En som inte förstod vitsen att parkera bra var ju denna snubben.

***

På tal om matcherna. Minns förr på 80- och 90-talet sprang från ladan vid slutsignalen för att hinna till bilen för att slippa köerna. Här är en till som också verkar ha haft bråttom från ladan.

View this post on Instagram

???

A post shared by Sportbibeln (@sportbibeln.se) on

***

Veckans fråga. Vem är denna yngling, som har sina föräldrars ultimata förtroende så att han till och med kan fotas hemma utan skydd på skridskorna?

***

Rätt snyggt, faktiskt.

***

Mmm, lite så.

***

Från otillgänglig till konstant kärlek. Vilken kung!

******

Jag har vänner kring mig som menar att detta är så långt bland humor man kan komma. Jag vill mena att man blir så så hög man kan bli av det samma. Alla otillåtna droger x10 fast ändå tillåtna. Vad tycker du? Skriv en kommentar, tyck till och kanske även en motivering och till och med en kontring på bra humor..

***

En annan typ av humor initierade ”vår” Jacob Peterson för i veckan.

***

Veckans musikaliska inslag blir med en kille och ett av hans band genom åren, en kille som är av det anonyma slaget, men som stått bakom såväl Ebba Grön och Imperiet i många av deras hits. Här med en egen låt som jag alltid kan komma tillbaka till när jag blir less på mig själv och världen omkring mig.

***

Trevlig helg!

One thought on “Lördagsmixen #156

  • 21 september, 2019 kl. 10:27
    Permalänk

    Jaromir Jagr. Kul mix idag.??

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: