Lördagsmixen #155

Efter en ny arbetsvecka med allt vad det innebär kan vi behöva lite lättsam humor mitt i SCA-cupen, eller hur? Denna mix innehåller lite retro, en spjälsäng jag önskar jag haft, en Mashall och en fantastiskt meningslöst jobb. Sen avslutar vi i vanlig ordning med ett musikaliskt stycke helt i min smak. Jag bugar och säger välkommen!

***

Måste inleda med Vännäs oerhört snygga retroställ man kommer att spela i i derbyt mot Björklöven nästa fredag. Visst är det grymt? Vännäs firar ju 40 år i år då det är 40 år sedan man bytte namn från Vännäs AIK Hockey till Vännäs HC. Ska ni dit?

Design Niklas Eriksson

***

På tal om design. Förra veckan var det en fåtölj som man som äldre man skulle kunna åtnjuta, men här dyker tips på en spjälsäng upp?? Unga fans som är sugna? Tyvärr, jag har redan skapat min kedja.

***

Fortsätter vi på temat skapa så är vi säkert ett flertal som genom en Marshall-förstärkare jackat in drömmen om en framtid som gitarrist? För er som ännu inte nått dit men ändå vill jacka in i en Mashall har ni här en chans.

***

Mmm, jag är också kär.. WOW!

***

Tar vi en titt i backspegeln så kanske detta är ett av de bästa försvar vi sett i Björklöven, eller vad säger ni?

Om det där var det man kanske skulle vilja åstadkomma, så är den här här dess raka motsats? Badvakt på en simtävling?? Really?

***

Ingen har väl missat att jag älskar Liverpool lika mycket som Björklöven och ibland måste man bara analysera fakta. Efter att ha tittat på laguppställningarna från Champions League från 2005 realiseras verkligen tanken. Allt är möjligt!

Liverpools laguppställning:

Milans laguppställning:

För er som inte förstår. Ring en vän och börja diskutera..

***

Vi vann då, spelade final 2018 och vann 2019. To sorry, Coutinho! Den som gapar efter.. fast i Bayern får du nog dina titlar, även om det nog blir lokala varianter..

***

Blev kanske lite väl mycket fotboll och ni som av någon outgrundlig anledning gillar ett annat lag ( dock alltid på riktigt i England eller hur?) så ska ni få avsluta på topp, genom att jag bjuder på min elegantaste förolämpning för er att ta med er? Ni vet den där som behöver sättas på plats fast det egentligen bara hans omgivning som fattar det?

”Du är som ett moln, när du tar ett kliv tillbaka blir det en bra dag”

***

Veckans musikaliska inslag blir en sång från en sång från en film jag helt klart borde sett och nu ligger den på min todo-list- Att låten är skriven av ”Storebror” Joakim Thåström och vapendragare Per Hägglund är spå självklart som is på vintern.

***

Trevlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: