Lördagsmixen #154

Säsongen har smått dragit igång, man har jobbat sen ett par veckor och livet behöver lite humor och njutning, eller hur? I denna mix får ni avnjuta lite Paddington, råbarkare och en räv och förstås avsluta med lite musik. Välkommen.

***

Ni vet den där vännen från förr som man sen hör har trillat dit?

***

Ja, blir det för tungt att bära är det skönt att ha en helrätt fotölj att sjunka ned i..

På tal om målvaktsbenskydd så jobbar jag för att skaffa mig en utrustning, dels för att jag inte har något emot att sitta framför TV:n med en plock i handen och bara…hålla den. Nörd, ja, men hade ni förväntat er något annat? 🙂 Annars är den primära anledningen att få igång spontanhockey i byn (Stöcke) så kidsen kan få ha någon att dra sina slagga emot och jag kan nog vara på god väg.

***

Ja, slappa kan vi ju inte bara göra och för att nå toppen så ligger nog slappa långt ned på listan. En som toppat de flesta, är denne sötkorv, men vem är det? Gissa i en kommentar..

***

Från en lirare till de som gör allt för att hindra dessa är inte steget inte långt. Inte idag i alla fall. Förr var den en helt annan femma. Då kapade vi allt och inte ens domaren brydde sig. Så jäkla najs. Inte en La Liga spelare så långt ögat nådde..

***

Annars har ju andra fotbollsmatcher vara betydligt lugnare, som för den här målvakten..

***

Borde han inte ha fattat något? Well, han kanske inte var listig som en räv…eller?

***

Nä, när man ser sånt vill man bara gå och lägga sig,eller hur?

Såg ju Gabriel Landeskog uppfylla en av sina drömmar att få köra just en ismaskin och det är också en av mina drömmar. Borde gå att uppfylla, eller hur?

***

Nä, nu ger vi oss väl? Dags för att åtnjuta en kaffe-Klopp? #YNWA

***

Veckans musikaliska inslag blir en egenhändigt ihopsnickrad video då jag föregående helg åkte upp till Luleå för att se denne man live för första gången och då i hans hemstad! Han har gått hårt på min spotify och youtube, men jag har aldrig haft chansen att se honom live. Den medvetne vet att han besöker Umeå den 26 oktober och att jag borde de honom då, men där hittar vi mitt livs största rockkrock då han och Bob Hund spelar med en halvtimmes mellanrum (Väven vs Ersboda Folkets Hus), ett band jag inte heller skapat chansen att se, trots evig kärleksaga sen ett tjugotal år. Då blev lösningen 60 mil i bil och det är ju typ nästgårds för en norrlänning. Nåt sjukt coolt är att denne man man best man på min kusins hastigt påkomna bröllop. Njut av Hurula!

***

Trevlig helg!

One thought on “Lördagsmixen #154

  • 24 augusti, 2019 kl. 11:06
    Permalänk

    Härlig lördagsmix! Det var lite hårdare spel inom fotbollen förr… Grymt snygg fåtölj och även sängen stack ut. Charltonmålvakten kanske inte hade mycket att göra i matchen innan, så han kanske inte märkte av avbrottet. ? Lille spelaren måste vara Ronaldhino om man tittar på ögonen.

    Keep upp the good work!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: