Lördagsmixen #148

Dags för en ny lördagsmix som denna gång behandlar en livsdryck, Beliavski och konsten att minnas en kod och avslutar som vanligt med lite musik, denna gång med en kärlek. Välkommen!

***

***

Inleder med den gamla bilden:

Till följande bild följde följande text:
***

Såg att exlövet Fredrik Warg på Twitter ville friska upp sitt minne om vem som som är följarnas största profil i HA nutid/dåtid? Kunde inget annat än nominera Alexander Beliavski, med 290 matcher, 227 mestadels spektakulära mål och lika läckra 192 assists, vad än som skett på senare år. Som spelare var han rakt av magnifik.

***

Igår skulle jag hämta ut ett paket åt sambon. Hur kommer man ihåg en fyrsiffrig kod? Omvandla den till spelarnummer förstås. I detta fall oerhört enkelt. 3420. Palmebjörk & Doktorn, väldens genom tiderna bästa serie!

***

I förra lördagsmixen hade jag en bild med en hoper gamla sköna tränarämnen. Säger inte rakt av att alla borde blivit det, men det är ett ev. ämne för ett annat inlägg. Nåväl, ingen skrev ett enda namn, men med det följe vi har så antar jag att ni inte hade tid. Right?

Här är namnen på hela den sköna skaran.


***

Satte ihop lineupen på temat kaffe:

Målvakt:
Viktor Kokman

Backar:
Paul Coffey
Justin Irish

Forwards:
Lars Bryggman
Michael Bunn
Stefan Kask

Coach:
Chris Presson.

Spelar gör man förstås i Löfbergs Arena.

***

Efteren gedigen sökning på Ep kunde jag ju inte missa detta öppna mål. Vem är målvaktens bästa vän? Hur låter det där virket träffas? Klang förstås.

***

Alla lag vill ha en klack, men bara för att en klack saknas behöver det inte saknas en klackledare. KÄRLEK!

***

Veckans musikaliska inslag blir en låt med en som närapå är mitt livs längsta kärlek och en kärlek som aldrig lär dö. Varje gång han släpper en ny platta så tror jag inte att han kan överträffa sig, men borde jag efter en kärlek som faktiskt är lika lång som till vårt gröngula lag? Här med en låt som satt sig så till den milda grad att jag faktiskt skissat på en egen text till melodin.

***

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: