Lördagsmixen #145

Säsongen är i gång och här kommer också säsongens första lördagsmix. Den behandlar bl.a. fotboll , självklart hockey och lite lokala nyheter och självklart avslutar vi med lite skön musik. Välkommen!

***

Jobbar hårt för att få igång suget inför säsongen, men den vill liksom inte infinna sig. Kanske blir ett besök vid SCA-cupen nästa helg det som får bägaren att passera halvfull. Fortfarande är suget efter fotboll större och ingen har väl missat att Liverpool är min största kärlek i den sporten. Såg denna bild på Instagram och kan inte annat än le. Vem har inte hittat en hel del guldkorn i det spelet? Vem har exempelvis inte tidigt värvat Maxsim Tsigalko som sen blivit världens bästa anfallare? 🙂

***

Mer Pool… joråsåatte…

***

Det här är ju bara så coolt…

***

Självklart kan inte en Lördagsmix vara helt hockeyfri, så vi tittar på det coola detaljen man hade i Hlinka Gretzky Cup där bl.a. Lövens lån till Frölunda Filip Åström deltog.

Man hade alltså matchtiden och framförallt utvisningstiden insprängd i sargen, så att spelarna skulle ha större kontroll. Tankar om den?

***

Som sagt, hockeysäsongen har ju haltat igång så smått och ”sommarträningen” är ju i princip över, även om fysen idag aldrig riktigt lämnas där hän. 1928 såg det ut så här när Toronto körde sin ”sommarträning”. Undra om Sudden känner igen sig?

***

Den gamla bilden. Två lövenhjältar på samma bild. Vet ni vilka? Utslagsfrågan, vem är Huddingespelaren som skjuter?

***

Lokala lokalnyheter: Hoppas Mats Lavander & Co tar det försiktigt där uppe. Älgarna i Piteåtrakten verkar lite eljest!

***

Veckans musikaliska inslag blir med Åsa Söderqvist från Kramfors eller ShitKid som hon kallar sig. Minns inte på vilket radioprogram jag hörde denna första gången (förutom P3 då som är mer eller mindre givet), men fort åkte mobilen och Shazam fram för att ta reda på vem denna coola artist var! Här är ShitKid!

***

Trevlig helg

8 thoughts on “Lördagsmixen #145

 • 25 augusti, 2018 kl. 10:33
  Permalänk

  Jörgen Wikström, Sasja samt Challe Berglund.

  Svar
  • 27 augusti, 2018 kl. 13:28
   Permalänk

   Två av tre. Respekt. Vem fan kan sätter Ari Turpeinen? Även om jag minns honom, men det säger kanske mer om mig? 😀

   Svar
 • 25 augusti, 2018 kl. 18:38
  Permalänk

  Tror det är Lill Kenta Johansson.

  Svar
  • 27 augusti, 2018 kl. 13:29
   Permalänk

   Kunde varit honom. Hade man haft digitalkamera på den tiden hade han säkert kommit med. Detta var ”tyvärr” Ari Turpeinen. 🙂

   Svar
 • 26 augusti, 2018 kl. 21:39
  Permalänk

  Förutom de två självklara skulle jag säga att det är Kristoffer Ottosson.

  Svar
  • 27 augusti, 2018 kl. 13:32
   Permalänk

   Två helt självklara. Klart lysande hjältar på sin tid. Huddingespelaren är dock Ari ”inte so much” Turpeinen, även om han denna säsong satte personbästa i hockeyallsvenskan med 29 poäng.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: