Lördagsmixen #144

Det var länge sedan sist, men här kommer en lördagsmix som denna gång behandlar dåliga förlorare, och förstås avslutas den med lite musik. Välkommen.

***

***

Kanske dags för en ny supporterskola? Vi hittade denna på en loppmarknad. Ett givet köp.

***

Ibland ser vi glaset som haltfullt, men ibland är det lite Gösta över oss allihop, eller hur?

***

Ingen har ju undgått att fotbolls-VM pågår och inte så sällan ser vi hur spelare protesterar mot domare och beter sig som ganska dåliga förlorare på planen. Här har vi några till.

***

Ett annat VM som ju slutade helt magiskt för os svenskar var ju det på is. Lite kul när Lettland helt sonika köpte ny målvakt.

***

Dottern tycker att jag använder fransen ”Det var bättre förr” liite för ofta och kanske hon har rätt. Dock är det ju sant, eller hur?

***

På tal om förr.

Ps. Rösta på Gösta? Kan det månne vara Gösta Bengtsson från bilden ovan? Ds.

***

Gitarr är ju världens coolaste instrument och hittade en del kul krims-krams.

***

För er som inte vet det så gick jag in i väggen vid årsskiftet och försöker sakta jobba mig tillbaka till livet. En av sakerna jag jobbar med är att lära mig att säga nej.

***

Vi avslutar i sedvanlig ordning med veckans musikaliska inslag och det blir denna gång en tillbaka blick , men ändå precis just nu. Alice in chains spelade på Gröna Lund häromdagen och de är nästan lika bra som när det begav sig på 90-talet. Ett av mina favoritband på den tiden och Här är min favorit från just den tiden…Sickman!

 

***

Trevlig helg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: