Lördagsmixen #140

Dags för den andra helgen under 2018 som bara kan bli precis så bra vi gör den och där bidrar jag med att göra den lite kul med en Lördagsmix. Välkommen.

***

Frekvensen i lördagsmixarna styr helt och håller hur mycket grejer jag han sno från nätet på alla de sociala medier man huserar på. Ibland kan kanske även jag där bidra med något. Om så, så får du inte missa det och enklast att göra detta är att följa med på följande:
Twitter (Mest frekvent): @lovenbloggaren
Instagram: loven4ever

 

***

Den Kanadensiska Mediajätten TSN hyllade ju Björklöven för sitt sätt att hylla fansen efter segern borta mot Modo, även om jag tror de faktiskt uppfattade segern som en på hemmaplan. Känns för övrigt sjukt kul att något vi fans tillsammans med laget, något som jag lyckades få på film nådde över Atlanten och som nu har över 98 000 visningar. Vi satte standarden!

Sen finns det ju andra fans som kan förgylla den bortamatch och vad säger man om det tyska div 3 laget Magdeburgs fans, som här gästar det Engelska Championshiplaget Bolton i en träningsmatch i ett svinkallt England? Respekt är ordet jag närmast hittar…

***

Det finns hjältar, sen finns det hjältar…och så finns den här killen under JVM finalen!

***

Man snackar om att avgöra matcher på straffar är ett lotteri och visst kan det i viss mån vara det. Titta bara på denna match.

Men drar man det till sin spets inser man att det avgörs på skicklighet precis som i andra delar av matcherna.

***

Det finns tacklingar och så finns det tacklingar. Sen finns det…denna?

Bara en jättemärklig situation, men frågan är, hur gick det med nästa tackling? Notera satsningen av samma spelare sista sekunden av klippet? Huuva…

***

Ganska cool bild. Kan man månne säga att det är fullsatt?

***

Viktigt meddelande:

Glöm inte att ha kul!

***

Veckans musikaliska inslag får bli en låt jag hittade, som jag varit inne på tidigare, i en serie jag följer. Eminenta Peaky Blinders och säsong 4 där jag hittade bandet Foals och lika eminenta Snake Oil! Är svag för en tydlig bas.

**

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: