Lördagsmixen #138

Dags för en Lördagsmix igen och denna gång behandlar den bl.a. ett exlöv, en tennisspelare och en spellista och såklart avslutas den med lite sweet music. Välkommen.

Inleder med något väldigt märkligt. Härom kvällen såg sonen på ett barnprogram på din padda uppkopplat mot TV:n, men vips bröts klippet och helt plötsligt sitter…exlövet Mattias Bosson där i ett klipp! Fattar ingenting, det är golfrelaterat, men innan jag hinner fatta mycket mer så fortsätter barnprogrammet och vår forne center är lika fort väck som han dök upp!

Grävde mer i det där och tydligen finns det ett golfprogram på tuben som heter teeparty.se som har gäster i avsnitten och det här sändes alltså live… just då… just när sonens program la ned och den dök upp, hur nu fan det gick till . Oddsen på den?? Här är i alla fall avsnittet som jag hittade på tuben..

**

Under tiden i Tyskland

**

Dagens fråga: Vem är spelaren?

**

Den gamla bilden:

Jobbigt att minnas tillbaka, men minns ni vad rätt dom hade? Får än idag krypningar när jag hör L-G Jansson i radion…

***

Denna ring i Sterling-silver kan väl knappast vara en storsäljare?

**

Tycka vad man vill om att spelarna numera får bestämma uppvärmningsmusik. Själv gillade jag när det var samma för då visste jag vart i uppvärmningen dom var och behövde inte kolla klockan. Att jag numera vet att Mattias Granlund gillar 2,4,6,8, Bäverhojt gör mig faktiskt detsamma, men kan det göra dagen för en ungdom, so be it. En sak jag dock kan gilla är att titta på vad spelarna döper sin spellista till och där leder ju lagkapten Fredric Andersson på poäng så det stänker om det. ”Modoröv” hette den. Barnsligt kul…

**

Man brukar ju ibland säga tenniscirkusen, men, det här är ju löjligt. 😀

 

**

Dagens musikaliska inslag blir en kille/gubbe, ett vrak eller vad man nu vill kalla honom, men skön musik gör han. Jag hittade honom på det sättet jag idag får nya uppslag till ny musik dvs genom en streamad serie på tv:n. Denna gång den rejält klyschiga Hassel, men vad måste man inte utstå för att hitta rätt musik? Rockern i fråga är Roky Erickson. Håll till godo.

***

Trevlig helg!

2 thoughts on “Lördagsmixen #138

  • 11 november, 2017 kl. 12:08
   Permalänk

   Mycket riktigt Putte. Visst är det Stefano Figliuzzi. 🙂

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: