Lördagsmixen #136

Trots semester, eller kanske brist på bra väder under den samma. Med andra ord läge för en ny lördagsmix, minst över två månader sen senast, som denna gång behandlar lokala lokalnyheter, en som är stor i truten och så klart ny musik. Välkommen!

***

Vi har alla irriterat oss/njutit när spelare agerat lite si och så vid utvisningar och kanske njöt lite smått när Niklas Pavel hade både en och två snack mellan utvisningsbåsen, vad man skulle kunna citera Mikael Andersson som ”En härlig batalj på allsvensk nivå” de gångna säsongen, med men dessa toppar väl dessa?

***

På tal om att hantera en utvisning? Denne kille är då absolut inte överens med domaren…

***

Lokala lokalnyheter:

***

Upplever att jag har ganska bra kontroll på världsläget, men ödet för denne man har helt gått mig förbi. Någon som kan uppdatera?

***

Vete tusan om detta fenomen finns i Umeå, men visst vore det roligt att uppleva det här under en paus? Tror fan jag skulle passa på kaffet…

***

Fotboll på is är en sak, men brännboll är en helt annan. Tänker mig om någon i vårt vackra brännbollshuvudstad skulle fixat denna?

***

Sen kan man ju inte säga mer än att ta en promenad är nyttigt för var och en och främst för oss som intagit en bastant plats i medelåldern och promenera kan man ju göra på alla de sätt!

Veckans musikaliska inslag berör återigen storebror Joakim Thåström och hans senaste alster. I oktober släpps albumet Centralmassivet och här är kittlaren och som den kittlar:

***

Trevlig helg!

One thought on “Lördagsmixen #136

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: