Lördagsmixen #133

En ny lördag ser dagens ljus och så också säsongens sjätte lördagsmix. Denna gång behandlar jag en del misstag, lite av det förgångna 0ch så avslutar vi med mina mått mätt lokal musik. Välkommen.

Vi klagar på att domare gör misstag i hockeyallsvenskan. Titta då här vad som hänt i NHL. Domare kan faktiskt göra misstag, precis som spelare i hockeyallsvenskan kan göra misstag.

***

Sen kan spelare göra samma typ av misstag.

***

När Santeri Heiskanen värvades kunde man läsa följande ganska underhållande text på hemsidan.

***

Ytterligare en titt i historieboken. Minns ni? Detta möttes man av när man gick in på bjorkloven.com år 2001, då man var tvungen att välja efter vilken typ av uppkoppling man hade. För er som inte vet vad ett modem var så var det ungefär som en grej som fejkade ett reklamavbrott. En sak som skapade ett utrymme av tid då du kunde göra något annat tills det du ville se började….eller se? Med modelm kunde du knappt se rörliga bilder. Det var lite för segt för det.

***

Tittar vi än lite längre bak i tiden, typ sent 80-tal kunde man se denna annons i Lövennytt. En 26 tums klump-TV med text-TV och Fjärrkontroll!!! För ynka 6 195 kr utan inbyte! Allt var kanske inte bättre förr…

***

 

***

Tänk att forskare fick miljoner för att forska fram följande resultat som vi andra med bara en aning sunt förnuft redan vet.

***

Såg att Mörrum Hockey fortsätter sitt samarbete med Sweden Rock Festival där Mörrum redan skött Ackrediteringen och Biljettombytet under många år. Hockey och Rock hör ju liksom ihop,eller hur? Vore hockey musik så vore det ju rock?! Respekt!

***

Veckans musikaliska inslag blir med min nya favoritmusiker Robert Hurula Pettersson, som kort och gott går under namnet Hurula. Vid P3 Guld-galan 2015 nominerades han i kategorierna ”Guldmicken” och ”Årets Pop” för albumet Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för. Inför Grammisgalan 2015 nominerades han i kategorierna Årets nykomling och Årets rock. Han har sköna dängor som från senaste albumet Vapen till dom hopplösa som Helvete här och Ny drog, men min favorit är 22 från debutalbumet Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för. Finns mycket att relatera till, vi som känner att vi hamnat fel men sen hittat rätt, men som ändå känner viss saknad av det förgångna, något oavslutat. Du betydde något någon gång!

Den som gick igång på detta kan få en hel konsert HÄR eller HÄR.

***

Trevlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: