Lördagsmixen #130

Trots att det är julafton så är det också lördag och ni kanske vill ha lite annat att tänka på efterallt juligt? Här har ni Lördagsmixen. Välkommen!

Alla som dyrkar silly season har någon gång varit in på elitprospects.com. Har ni noterat deras nya funktion (i alla fall för mig) att man kan lyssna på hur spelarnas namn ska uttalas? Måste vara en guldgruva för en del speakers (dock inte vår matchspeaker som jag vet är minutiös när det gäller att skaffa rätt information och rätt uttal inför alla matcher och ska vara den som ligger lite bakom denna idé). Det härligaste är väl att en del kommentatorer kommer att få en smärre chock när de inser att exlövet Maegaard-Scheel inte uttalas Mänggård-Skäll eller Mengard-Kjell. Uttalet är dock inte officiellt än, men det är exempelvis Christian Bulls. Klicka på bilden och den på ikonen som är inringad.

cbull

***

Händelsen är i sig inte bra, men inte ovanlig kan jag tänka mig i dagens samhälle, men att ta till så drastiska tilltag för att få slut på agerandet? Skrämselpropaganda? Tror säkert man hade kunnat prata med killen. Brejvik fick ju exempelvis behållas hel…

facebook_1481232388362

***

Ja, vad säger man om denna matchtröja som Las Vegas Wranglers visade upp 2010?

las vegas wranglers santa clause jerseys Hockey Holidays: The 5 worst Christmas jerseys

Vill ni se fler helt horribla jul-relaterade grejer. Kika in HÄR.

***

Har ni tänkt på hur spelschemat just nu ser ut??? Fundera ett tag och det kommer komma till dig…

schema

***

Dagens fotboll saknar karaktärer som denna man. Vet ni någon som kommer ens lite nära så skriv en kommentar..

***

Mer fotboll.

Det var ju precis sånt här Uffe Lund lärde oss på I 19:s härligt ojämna gräsplan i ungdomens dagar i Boden…eller hur var det nu? Nä, just ned. Vi värmde upp lite och lirade sen internmatch, säsong efter säsong, men så vann vi också den lokala serien ibland.

***

Image result for hockey christmas

***

Borde jag skaffa till min relaxavdelning.

Image result for hockey christmas

***

Vi har ju inom hockeyn själva säsongen. Sen har vi ju den galna säsongen sk sillly season som stäcker sig mer eller mindre över hela året. Sen har vi ju grillsäsongen.

Image result for hockey christmas

Related image

Var detta månne veckans ”vill ha”? Då kommer förstås veckans tips. HÄR kan du köpa dom.

***

Veckans musikaliska inslag blir av en artist som jag tidigare hört men aldrig fattat tycke för med låtar som ”Slå mig hårt i ansiktet” och ”Allt jag har”. Jo, jag pratar om Thomas Stenström, men så fastnade jag som en fakir i ett IKEA-skåp när han förra veckan gästade musikhjälpen och drog av ”Mina polare”.

 

***

Trevlig helg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: