Lördagsmixen #127

Mindre än två veckor kvar till seriepremiären och det börjar verkligen kittla i nerverna. Vilket lag är hot or not? Nu är det en frågeställning du i dagsläget får lösa själv, Lördagsmixen löser idag bara hur vi känner kring Jonatan Nielsen, hur många Emil egentligen fick upp och vad Los Dug dug´s låt handlar om. Välkommen!

Under Fredrik Grönbergs sportchefsskap togs en hoper spelare in på try-out och en av dessa bloggen VERKLIGEN ville ha kvar var Jonathan Nielsen och efter den tryouten lät det som följer från Lövenhåll: – Jonatan Nielsen gjorde ett bra intryck och tillförde en hel del med sin skridskoåkning och sin kreativa spelstil, men vi kan inte ge honom den istiden han behöver. Han behöver erfarenhet av matchspel för att utvecklas. Han var inbjuden till internmatchen och vi kommer att ha fortsatt kontakt, men vi vill att han är i en miljö där han får spela mycket och det är inte i Björklöven just nu. Efter att han lämnade Björklöven så levererade han sin bästa säsong i Troja/Ljungby i fjol, men inför årets säsong var han inte ens påtänkt och hamnade till slut i Timrå, ett lag han nu alltså bryter kontraktet med efter att att han som han beskriver det ”Haft problem med bland annat flimmer för ögonen och att han inte inte prestera som varken gynnar honom eller Timrå. Då bryter vi kontraktet i stället och jag får komma hem och börja må bättre, förklara Jonatan till st.nu. Bra eller dåligt för oss att vi inte satsade på honom eller framförallt inte följer det forna sportchefer scoutar fram? Nu hoppas vi ut över annat att Jonatan framförallt hittar vägen fram till ett drägligt liv och sen hittar vägen tillbaka till hockeyn. Sen ser jag inte att Timrå trots sin uppenbara fördel att vi inte kan slåss om hans signatur. Han skulle utan tvekan ta en plats bland våra åtta backar. Vad tycker du? Skriv en kommentar…

***

En annan het potatis. C More, som ifjol tog över sändningarna från eminenta Viasat och inte alls levererade som de forna hockeyallsvenska tittarna var vana vid, med förrepotage och dyligt. Vad man kokat ihop till i år står skrivet i stjärnorna ,men man har mage att höja månadskostnaden med 30 % från 299 kr till 399 kr . Den nordiske kommunikationschefen på C More Johan Gustafsson förklarar följande. – Vårt pris har inte förändrats på fyra år, men under samma period har rättighetskostnaderna ökat kraftigt och C Mores produkt har blivit bättre, både tekniskt och innehållsmässigt. I likhet med andra aktörer på marknaden måste vi anpassa priset efter värdet. Detta gäller inte befintliga kunder utan kunder som signar efter den 11/9. Man säger även följande.– Vi gör en tydlig satsning på det lokala och där engagemanget och känslorna för lagen är som allra starkast. Det är häftigt att se hur lagen och matcherna vi visar förenar städer och människor på ett sätt som få andra saker i samhället har förmåga att göra. Får vi med andra ord se lite inför reportage från hockeyallsvenskan eller täcker det här bara kostnaderna för att följa SSL och Elitserien i Handboll, en sport man inte en nämner i sammanhanget? Frågan är befogad…

***

Nä, The Lördagsmix brukar bjuda på lite humor och det här är humor. Vi har sett exempel som djungelhockey där spelare blivit befordrat till domare under kommande djungelhockey och exempel på detta är

Jimmy blixt domare

Jimmy Blixt, F.D Björklöven spelare och numera NHL-scout på kryckor..eller hur är det med hälsenan Kung Jimmy? Nå väl, här är veckan humor:

***

Efter en seger skulle man tro att en divis som ”Uh! All night!” borde går hem i alla lägen, men vete fan om en enda dam i T3 Center skulle hänga med hem efter att man visat upp de byxor som Paul Stanley visar upp här!? Skulle du verkligen hänga med hem?

***

Blev faktiskt grymt glad att se följande tabell som visar hur man spenderat sina pengar inför säsongen. Ingen har väl missat att jag är ett Liverpoolfan?

FB_IMG_1472837175472

Suck on it!

***

Veckans musikaliska inslag är en grupp jag hittade via serien Narcos, som handlar om den ökända knarkkungen Pablo Escobars liv, som blev miljardär genom produktion och distribution av kokain. Här en av introlåtarna framförd av gruppen Los Dug dug´s och den riktigt sköna låten… Smog!

***

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: