Lördagsmixen #121

Så var det dags för helg och då passar jag på att slänga ut en lördagsmix. Denna gång funderar vi på vilken världsstjärna som debuterade mot Björklöven, om Björklöven på tipset och om en oväntad spelare i Löven? Välkommen.

Vi tycker väl alla lite till mans att Tommy Jonssons guldspelstil från Brynästiden är väl mycket för våra killar att hantera, men visste ni att en av Brynäs guldhjältar Calle Järnkrok lirat i Löven?

järnkrok

***

På tal om andra hjältar. Vilken världsstjärna debuterade i SHL mot Björklöven den 24 september 2000 och avgick dessvärre även med segern med 4-1 i en tät match i dåvarande Umeå Arena?

Den då 18-årige Henke vann matchen i matchen mot Petter Sandström 94,7 % – 83,3 %. Den eden som lyckades sätta en puck bakom världens bäste var faktiskt Frölundas nuvarande VD Christian Lechtaler.

***

Självklart måste man dela denna video, eftersom vi var fina nog att låta honom vinna för att få en bra start på en fantastisk karriär.

***

Jag minns det som det var i går. Björklöven på stryktipset. Jo, det var så på den tiden. Bara Engelska fotbollsmatcher och så sprängde man in en TV-sänd hockeymatch, något som var väldigt ovanligt på den tiden. Tror Brynäs vann med 4-2, men självklart lirade man en tvåa.

217702861_aca8664c-aab6-4251-9989-4b3c37bacb7f

***

För den som vill ha mer hockey så spelas en mycket viktig J18 match i eftermiddag 14.15 i T3 Center. Vi på en femteplats tar oss an trean Timrå. Som ni ser jagas vi av Sundvsll som samtidigt möter bottenlaget Piteå.

j18

***

Det där med trovärdighet i reklam är väl något vi alla reflekterar över lite till mans, men det här behöver man inte ens fundera om det är på riktigt eller inte.

IMG_3402

Vem är det? Huvudpersonen till kommande Avatarfilmer? Eller ser ha sig i en spegel i ett provrum på HM?

***

Lite småcoolt måste jag säga. Vem mer än jag skulle vilja prova?

***

Alla arbetsdagar är inte lika roliga och när du har en tuff eller tråkig dag..tänk på dom här.

***

Veckans musikaliska inslag blir en låt som jag inte får ut ur huvudet när jag väl hör den.. Jag börjar parata danska och familjen blir tokig, men jag säger bara kort ”Vem är du?”

***

Trevlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: