Lördagsmixen #119

Så var det vips lördag igen och man ställer sig ständigt frågan. Vart tog den veckan vägen? Nåväl, kan väl vara skönt att börja helgen med lite lättsamheter såsom att fortsätta småpika Sundsvall, fundera kring en cool värvning och så förstås lite musik. Välkommen till Lördagsmixen.

* * *

Sundsvall föll ju igen på hemmaplan i onsdags och har hört att man först tänkte ta till den gamla Lövenknepet, ni vet på 80-talet när Löven var bättre på bortaplan än hemma så man började åka buss till hemmamatcherna och det gav effekt? Sen kom man ju på att man i staden har supportern som stal från det egna laget, så det blev inget med det.

* * *

I hockey kan man ibland få ta emot mycket skit, men den här killen sväljer inte vad som helst. Kanske också därför han som 25-åring kör med helvisir? Klicka på bilden nedan.

* * *

Sju snabba!

Vad var det nu han hette? Mads… eller?

Man ville spela snabb hockey så då värvade man honom.

-Vem värvade ni? En back? -Nä?… en forward.

-Är du nöjd med honom som spelare?. – Nja, han ger ett rätt slött intryck.

– -Han kan inte känna sig helt nöjd? – Nä, han känner sig helt tom.

Är det någon som kan anta utmaningen så är det han.

Denne däremot har svårt att ta en ordinarie plats.

* * *

Image-1

Men var är den vuxne versionen? Känner tyvärr igen mig. När ska man hinna läsa allt som hänt medan man kört från hemmet till jobbet om inte under promenaden mellan bil och jobb?

* * *

En lite cool värvning i veckan är ju utan tvekan Kils AIK:s värvning av Hannes Hyvönen. Karl har förvisso hunnit bli 40 bast nu, men ett och annat hål lär han bomba in i div 2.

– Vi är enormt glada att Hannes tackat ja till spel hos oss och det är absolut ingen gammal avdankad spelare som kommer. Nej, Hannes är vältränad och verkar riktig sugen på att spela hockey hos oss, säger spelande tränare Henric Höglund. Tänk er en förstalina med Höglund (192 cm/103 kg) och Hyvönen (197 cm/92 kg)? Hyfsat fysiskt och tungt. 37-årge Höglund gjorde ifjol 24 mål och 23 assist på 24 matcher i Kil.

* * *

Plockat från TV-programmet ”Sanningen om träning” på SVT som gick i tisdags. I min värld stor portion humor…

dr what

Tack för tipset, Peter.

* * *

vad är det man säger…vi är alla barn i början.

http://youtu.be/w_j2yzunmok

* * *

Veckans musikaliska inslag blir en skön dänga med Hellacopters, ett band man grämer sig ha missat att se live. Annars gillar jag senhårt deras version av Nationalteaterns ”Sent en lördagskväll”, men hittade inte den live, så det fick bli denna. Nationalteatern är ju för övrigt ett band man också gränser sig att ha missat, precis som Ebba Grön & LOK bland många. Vilka band önskar du att du hade sett innan de la av? Skriv en kommentar…

***

Trevlig helg

One thought on “Lördagsmixen #119

  • 10 oktober, 2015 kl. 11:00
    Permalänk

    Ebba Grön hade jag gärna sett. Annars betar jag av de band jag lyssnade på i yngre år. Y&T igår t ex och 16/11 Mötley Crüe. 🙂

    Ikväll tar vi Mora!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: