Lördagsmixen #117

Så var det helg igen ochäven om de inte kommer att dyka varje vecka så är dags för en lördagsmix som bl.a funderar över en potentiell reklamkampanj, om vilken frisyr ni vill se på vem och så förstår ett musikaliskt inslag. Välkommen.

Minns ni när jag uppmärksammade en gammal reklamgrej som Sasson gjorde med några spelare i New York Rangers?

IMG_2569

Vi hade då en omröstning om vilka löven ni skulle vilja se om man gjorde en liknande kampanj idag. Enklast är här att dra gränsen vid fyra killar och då blev det Inte oväntat William Quist (3 röster), Kevin Lindskoug (3 röster), Felix Maegaard-Scheel (2 röster), men en rolig bubblare var Victor Ekeståhl-Jonsson (2 röster). Får se om någon reklambyrå nappar på idén. I så fall vet ni vart ni skickar fakturan. 🙂

* * *

Hockeyspelare har alltid ansetts vara macho, men att toppa det här är nog svårt på alla plan.

* * *

Den gamla bilden:

Vem är spelaren?

who is

* * *

Vi har ju några killar som ofta bjuder till på sköna hockeyfrisyrer och tänker då främst på VictorEkestål-Jonsson, William Quist och Kim Karlsson. Dock har de en bra bit kvar för att hamna på denna lista…

…men frågan är väl om de skulle vilja hamna här OCH om så, vilken av följande frisyrer skulle ni vilja se på vilken spelare i Löven? Behöver inte vara någon av ovanstående utan vem som helst i årets trupp och vi kan se vad vi kan göra. Skriv en kommentar typ ”Felix Maegaard-Scheel med frisyren vid 2.23”. Å andra sidan, är inte den där killen slående lik Johan Forsberg anno 06/07 i frisyren?

johan_forsberg_1_060802

* * *

SAY WHAT??!

IMG_2847

Tack, Serben för att du grävde upp denna. 🙂

* * *

Har klubben helt bytt filosofi nu? Ska spelarnas äntligen bli lena i truten? Ska BIK Karlskoga blir TOTALT profillösa nu?

lenitruten

* * *

Veckans musikaliska inslag blir Ännu mera gift med Thåström. Tror banne mig denna låt är skriven om mig och den smått sjukt sköna giftet Björklöven man konstant injicerar.

* * *

Trevlig helg

One thought on “Lördagsmixen #117

  • 29 augusti, 2015 kl. 11:28
    Permalänk

    Blir alltså en eltandborste till Kevin vinter!!!!!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: