Lördagsmixen #114

Dags för lördagsmixen och idag tar vi upp ämnet givande och tagande.

+++

William Quist hyllade i en tidgare intervju olika lagkamraters särdrag. Jens Ledin fick: -Han är bra på att dricka kaffe. Och Jens kontrade med att…: – Jag antar att han har rätt….fast jag vet inte om han ska säga så mycket eftersom han alltid är med mig och dricker kaffe. 🙂 Är nog rätt mycket sånt inom hockeyn, givande och tagande, där tiden i omklädningsrummet, resor m.m. betyder nog så mycket som själva tiden på isen. Ni som varit med vet vad jag "kjötar" om.

+++

William förresten. Han berättade ju en del om hans samboförhållande med Tyler Michel. Tyler är ju i och för sig den som börjar. Skulle gärna återge vad som sas, men det är bättre att lyssna.:)

 

+++

Tyler å sin sida. Frågade honom förra lördagen hur han tycker det går att spela i ett icke engelsktalade land. – Jo, det går bra, men det blir svårt när killarna snackar med varandra i omklädningsrummet och framförallt när dom helt plötsligt utbrister i ett jätteskratt. Då tänker man, va fan var det om? Kan inte vara lätt alla gånger. Man kan ju samtidigt inte kräva att hela laget alltid ska prata engelska. Nu tror jag inte Tyler vill eller kräver det men man förstår hans fundering.

+++

Fler anekdoter från Lördagens vistelse i glashuset. Håkan Wirtalas son var pigg på att proppa "hockeyspelaren" om och om igen. Alltid med pappas påminnelse: – Glöm inte armbågen. 🙂

+++

Travtipset.. mhm.. TheS var väl inte överdrivet stolt över förra veckans tips va?

"Njae, visserligen gick ju Joke Face i avd 3 in men då Pitch Command svek i avslutande loppet så spelar det ju mindre roll. Min skräll nr 10 Persos on line i den fjärde avdelningen kanske ännu inte kommit i mål eller så hände något annat så även det tipset kan väl inte betecknas som annat än bottennapp.

Oavsett var det schuukt klen utdelning och eftersom man lirar efter de stora pengarna varken är man eller bör man vara nära när det är just låg eller ingen utdelning. I dag är det därför dubbel jackpot och nu djäklar ska de tas.. många kommer spika i den tredje och nr 5 Juicy Face och dessa går verkligen inte av för hackor, men om och när vi ska ta potten måste vi tänka annorlunda.

De system jag gör är varken stora eller särskilt dyra så för att få med några skrällar gäller det att våga gå utanför boxen. Dagens tips eller mitt lir kommer bygga på ett lås i andra avdelning med nr 3 Ourselves och nr 8 Rockefellar F. spikar blir nr 4 Fantoccini i den fjärde avdelningen och nr 3 Tion Medon Sisu med Bjärn Goop i den avslutande. Glöm inte heller nr 2 Hardy Ribb i den sjätte avdelningen." 

+++

Ni som funderar varför Daniel Wälitalo bytt nummer så ligger det till så att Curre tyckte att det blivit förlegat att målvakter mer eller mindrecbara har tre olika nummer. 1,30 och 31. Sagt och gjort, daniel tänkte till och kom fram till att det idag inte finns en förstamålvakt med nr 38. Bara två andramålvakter. Vad säger Curre? – 40! -40 får du ha. På den vägen är det. Curre bestämmer.

+++

Nils Andersson återfinns ju numera i elitserien med sitt Växjö. Skönt uthängd han blev i hockeykväll.

 

Hela uthängningen löd:

– Nisse Andersson… Det har gått så långt att han fuskar i Alfapet online. Han använder sig av diverse ordsnurror och lexikon.

+++

Breaking News med Filip & Fredrik tog upp om grenen "Nässköljning" är den sjukaste idrottsgrenen någonsin? Ja, ordet normalt är ett ord som aldrig kommer nämnas i samma mening som detta, men att komma i närheten av min personliga "sjuka" favorit  nämligen "SM i Lavemang" gör den inte. Ni förstår varför när ni sett nedanståendeklipp. 😀

 +++

Trevlig (om det nu är möjligt efter detta klipp) helg.

0 thoughts on “Lördagsmixen #114

 • 24 september, 2011 kl. 18:49
  Permalänk

  dags och lägga av med travet?

  Svar
 • 24 september, 2011 kl. 20:24
  Permalänk

  Ser stoke på tv och hör hela arenan sjunga. Får mig att fundera på varför det inte går att få igång hela hallen på annat än ”hela hallen” En enkel sång, text på jumbotronen och stämningen i hallen skulle bli fantastisk. Vad tror
  Ni? Nåt som går att styra upp? Är sittplats för pryda?

  Svar
 • 25 september, 2011 kl. 03:16
  Permalänk

  Här vill jag gå in och försvara mig, är oslagen i wordfeud än så länge, lagkamrater har fått möta mig live på bussresorna. Ändå dessa fuskanklagelser. Tycker det är orättvist!

  Svar
 • 25 september, 2011 kl. 10:51
  Permalänk

  Svar till Nils (2011-09-25 03:16)
  Ja, det var faan vad han gick hårt åt dig. Först av alla i ES också. Vi tror dig. Skönt att få höra sanningen. Go Nisse Go! 🙂

  Svar
 • 25 september, 2011 kl. 10:56
  Permalänk

  Svar till Sush (2011-09-24 20:24)
  Det är faktiskt redan på G, Sush. Låt är på G. Del 2 är att få med alla. Det blir nog lite svårare , men vi ska försöska.

  Svar
 • 25 september, 2011 kl. 10:59
  Permalänk

  Svar till harryboy (2011-09-24 18:49)
  Jag borde ta betalt för att han ska få lägga upp sån skräp på mitt inlägg, men å andra sidan räcker det med en fullpottare så kan ni få pilla navelludd resten av livet. Tålamod,Harryboy, tålamod. 😉

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: