Lördagsmixen #113

Fick förra helgen en sågning som heter duga av undertecknat Erik som tyckte att min mix hade läsvärde 0. Dock är ju detta min ventil i min egen blogg att skriva om vad jag vill, så Erik…Sorry. Grab a lorry. And drive ut för ett stup, för jag tänk int schluut.

 +++

Var det inte lite symptomatiskt av TV4 att annonsera Söndagssporten förra helgen med att John Guidetti gjorde succé i sin debut för Feyernoord. Inbytt gjorde han 3-1 på straff. Respekt dock till fyran via deras hyllning av Stefan Liv som t.o.m fick Marika att fälla en tår i direktsändning. Även jag fällde en tår…

+++

 Brunflo, jag säger bara Brunflo! Laget som få känner till har haft fler världsstjärnor som gjort matcher i klubben är övriga på samma nivå. Även om de knappast lirat i klubben vid sin peak, så har ändå Jämtlandsklubben lyckats locka rätt coola namn. Ingen missade väl när Vladimir Krutov slutade sin något snabbt dalande karriär? Igor Larionov gjorde några matcher. Nu dök Valeri Kamenskijs son Victor upp för att försöka spela till sig ett kontrakt och lyckades då han i onsdags skrev på ett kontrakt. Försöka förresten? Vad kan dom egentligen erbjuda i division 2? Istid? Hur som helst, namnet lockar säkert den dubbla pubilsiffran och kanske till och med ett och annat företag som kan föra laget upp i ettan, vem vet? Nu verkar han också kunna få med sig en kompis som inte fick plats i ett KHL-lag. Coolt är i alla fall ordet…COOLT!

+++

Det fanns ju tididgare önskemål om ett litet travtips och här bjuder jag på det som The Sandwich bjudit på;

"Nu har jag knappast kört badkarsrace med mina gummi eller plastankor, jag har heller inte haft möjlighet eller tid att gå igenom diverse lopparkiv. Mina två spikförslag blir oavsett nr 6 Joke Face i V75-3 och sedan tror jag att nr 3 Pitch Command med Örrjan "Gubben i lådan" Kihlström avslutar det hela. Ett roligt drag i omgången kan nr 10 Persos on Line i V75-4 vara."

+++

En säljare på Tradera vill ha minst 54 kr för ett hockeykort med Anderas Lindahl. 54 kr??!! Ett kort där han t.o.m verkar lägga en icing?? Thomas Selstedt kan fås från 24 kr, Leche från 15 kr och  Alex Hellström från 18 kr.

+++

 En casinobeskökare, vi kan kalla honom Marklund, stod vid cigarettautomaten och köpte paket efter paket. Efter ett tag kom en vakt fram:
-Har du inte tillräckligt med cigaretter nu?
-Va, tycker du jag ska sluta spela nu när jag har sån här tur!?

+++

Just nu befinner sig alltså Björklöven vid Glashuset på stan. Du som ännu inte tagit dig dit, får helt enkelt greppa aslet ur vagn och pallra dig ned på stan. Fribiljetter till hemmapremiären erbjuds, möjligheten till att träffa spelare ur klubbens många lag, Löwe är på plats, Lövenbyggare och Green Devils likaså. Den ende jag veterligen inte dyker upp är Niklas Johansson som måste jobba. Vart jobbar han då frågar du instinktivt? Jo, på det enda stället där du kan få vettiga löparskor för dina ömtåliga fötter, nämligen Gå- och löpkliniken.

+++

 Han Zetterberg, han är en riktig lirare han.

Zäta förresten. Kommer ihåg när Timrå J-20 var i Umeå säsongen 97/98. Folk pratade om den där Zetterberg som typ 17-18 år och yngre än de flesta på isen. Kändes som om han inte kunde hota ett Löven som var totalt överlägset. Total press hela matchen, Löven vann väl skotten med 50-20, men Timrå vann med typ 7-4 och Zäta var inblandat i ALLT. Tror han hade 3+4 eller nåt sånt. Det var magi.

+++

Fick tips om en föreläsning. "Jäkla Människa" heter den. Min spontana tanke är väl vem som är förebilden till manipulatören och vem som är till smitaren? Kan det rent av vara så att det är en och samma person? 😉

+++

Om du har en kvart att avvara och vill bli rejält inspirerad, se dessa två klipp:

+++

Trevlig helg .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: