Lördagsmixen #112

 Veckan som gått har för mig betytt en vistelse i huvfudstaden med tillhörande flygresor. Flyg innebär en hel del läsande av kvällstidningar och vem/vad som fastnade på min näthinna var verkligen Chatarina Nilsson. Hon hamnade i fokus när Expressen igår gjorde en djupdykning i aktiviteter för singlar. Något som kallas "Shake my world" ordnar singelevenemang och där har hon varit med i…. I TVÅ ÅR!!! Är hon personen att vara ansiktet utåt? Inte mycket till reklam för dom så att säga. Bilden dom visar sen när hon bowlar har rubriken: Inte strike varje gång. No shit??

+++

Mikael Persson-Riis lineup-låt hamnade lite i skymundan trots omröstning, men ni vakna läsare såg att "Highway to the dangerzone" ledmotivet från filmen Top Gun vann rätt klart och den har även godkänts av Mikael, så den blir det. det har efterfrågats de andras lineuplåtar och detta kommer att publicerar i någon form via hemsidan. Håll ut.

+++

Glenn Hysén plockade fram idrottsmannen i sig under förra lördagens Fångarna på fortet. När det gick upp för honom att de "Föräldrarna" Förlorat mot deras barn var hans första kommentar: – Torska mot barn? Det är ju pinsamt!

+++

Dotterrn såg inte mötet med Vaasa förra helgen, men krävde ett referat efter matchen. Hennes viktigaste fråga var " – Var apan med?!". -Ja, svarade jag. Han har rakat sig. Skönt! …var motrepliken. Hon borde kanske få träffa honom…?

+++

Torsten önskade ju vis förra mixen att vi skulle tillhandahålla ett V75-tips. Vi har snackat om detta, men till denna helg har vi inte lyckats sy ihop ett, mycket pga av min frånvaro i kombination av The S frånvaro nu i helgen. Som lapp på såren eller plåster på luckan så bjuder undertecknad på ett skämt i sann spelanda:

En norsk kasinobesökare stod vid cigarettautomaten och köpte paket efter paket. Efter ett tag kom en vakt fram:
-Har du inte tillräckligt med cigaretter nu?
-Va, tycker du jag ska sluta spela nu när jag har sån här tur!?

+++

Just nu haglar det verkligen "oneliners" på olika sociala medier. En av de bättre är väl Johan Forsbergs: – Det var en gång och det var en löjlig sport.

+++

Vissa vill förkunna att "life is a bich from hell" och visst kan det i någon mån stämma när den nya sportchefen på VK förkunnar att hans lag är Chelsea OCH på något plan raljerar över VF:s sportchefs lag "Liverpool". Ingen har väl missat att Gerrard är min typ svåger och att Garragher är min engelskalärare. Har fortfarande inte lärt mig ett skit av honom, men whattaf**k, han har attityd. Hör bara vid 5.14. "- I´m still chocked". Har ni missat denna film, 15 minutes that chocked the world, som är en parodi på Liverpools grymma vändning i Championsleguage-finalen mot Milan 2005. Se den, även om du inte är Liverpool-fan. Jag lovar, den är sevärd, med Gerrard,Garragher och Hamann som sig själva.

+++

En annnan fördel med sin krönika likt denna på nätet, Peter Hegethorn, är att man kan länka direkt! En annan grym match är denna mellan Liverpool och West Ham. Enyoj! Alla utom Ankan (förståss). 😉

+++

Brorsonen förkunnade förra helgen även han en oneliner: "Kvinnor är som mjölk… Låter man de stå, blir de sura…". Kul tanke och koppling, men?? Nu kommer jag att låta som typ… übergammal, men dagens ungdom har verkligen ingen känsla för tid. Allt skarvas åt alla håll. "Vi syns vid tio" hörde jag när jag pluggade. Det betydde att man kunde slinka in vid 10.20 utan skit. En annan var där 9.58 så man inte blev sen. På "vår tid" betydde ett klockslag verkligen något. Call me oldfashion, men hur kommer samhället se ut om ingen vet när någon annan kommer? Tid är väl också pengar? Eller? bring´em on…kommentarerna alltså! 😉

+++

Trevlig helg.

0 thoughts on “Lördagsmixen #112

 • 10 september, 2011 kl. 12:09
  Permalänk

  Skriv endast om löven är du snäll, du har börjat skriva så mycket dynga som har 0 läsvärde. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Svar
 • 10 september, 2011 kl. 19:54
  Permalänk

  Svar till Erik (2011-09-10 12:09)
  Självklart ska du ha rätt till din åsikt, Erik. Om det däremot blir någon förändring i din riktning återstår väl att se. Det är vår blogg där vi på vår egen fritid skriver om det vi vill skriva om. Självklart passar det inte alla, men å andra sidan är det inte heller det vi är ute efter.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: