Lördagsmixen #111

Dags för en ny lördag, men match å allt. Dem gågna veckan har givetvis fokuserats på vårt senaste nyförvärv Russ Moyer. Slänger även iväg en mening som kan få större mening i våra liv framöver. Knäcker ni den? Ni är i alla fall varmt välkomna att ta del av min lördagsmix denna vecka.

+++

När dottern såg en bild på Russ Moyers var hennes spontana reaktion: – Är det en apa eller människa? Får han verkligen på sig hjälmen? På fråga 1 svarar jag: B och på fråga 2: Förhoppningsvis.

+++

Hittade en annan bild på Russ. Russ förresten? Ända sen ruta ett har jag instinktivt sagt Ross Myer istället för Russ Moyer. Ross Myer sitter ju liksom bättre i munnen. Kan vi inte bara kollektivt byta uttal på honom? Det har ju fungerat för alla sportkommentatorer genom åren. Makarov blev Makárov, Fetisov blev Fetísov, m.m. & m.m. What do you say? I´m in. Tillbaka till bilden. Jag vill mena på att han är grymt lik en annan hockeyspelare på denna bild. Var först inne på Jens Öhling, men det var åt h-e fel. Johan Thornberg kanske? Näe, vem är han lik? Hjälp mig! Need to now to be able to grow!

Da picktjöre!

+++

Har jobbat en hel del i veckan med spelarnas line up-/ mållåtar och försökte få någon att ta Bullseye: Count on me, men nu är jag glad att jag inte fick den respons jag först sökte. Har lyssnat på den ett par hundra gånger via dator /mp3/telefon och den går helt klart åt ett annat håll. Du vet vem du är… Märkligt hur en låt som man smått känt till i ett år kan utvekclas till en ren kärlek bara så där hux flux?

+++

Många har undrat vart Jens Persson hållit hus och det stående ryktet har ju varit att han varit i USA på bröllop. Det tror dock inte alla. En lagkamrat lade ut sin teori igår: – Jag tror att Curre har låst in honom på kontoret fritzl-style! Möjligen kan det vara så att han följde med på smekmånaden.:)

+++

Vet faktiskt inte, hörde att det var bröllop i usa, men undrar om han inte följde med på smekmånaden också?

+++

Lirar en del FIFA11 just nu och upptäckte en sak. När man skapar en egen spelare och försöker fixa ett hyfsat utseende, så slutar det alltid med att man har skapat… Per Elofsson. Asså SÄKERT! Är det bara jag, eller?

+++

Tänk om Löven fick för sig att värva Solna AIK:s J18 back Andreas Klang och satte honom i samma backpar som Anton Kling? ja, ni fattar…

Vi drar det ett steg längre. Vi värvar Alexandre Posse, Mark Stone och Lucas Sax och vips har vi en sten,sax & påse-kedja.

+++

Fotbollsligan nr 1 är utan tvekan Engelska ligan. Följde dagen D i onsdag med MITT lag Liverpool. Vet att många av mina vänner följer Man U (för många för att namnge), Arsenal (Bysse),Tottenham (Arvid), QPR (grattis Erik N förresten, trägen vinner) och West Ham (Ankan..Jo, lycka till i andraligan, long way to ruin), men LiIverpool? Ja, inte blev det en munter tillställning. sammanfattingen blev:

* Craig Bellamy – återvänder till LFC
* Raul Meireles drog till Chelsea i elfte timmen för 12 eller möjligen 15 milj GBP (grispick!)
* Joe Cole lånas ut en säsong till franska Lille
* Christian Poulsen såld till franska Evian
* David Ngog såld till Bolton
* Philippe Degens kontrakt upplöst.

1-5 är väl -4? Bellamy är en ersättare. Övriga är…who cares? Vi har en bra  elva, men sen? Bredden blev visst smalare…

+++

Bytte ord med en kollega hur signaturen egentligen går… Hur som helst, så är ju detta en av hörnstenarna av ens uppväxt och det känns ju tryggt. Man är liksom inkapslad av barnprogrammen. Idag är det inte konstigt om man blir förvirrad som liten. VI hade två kanaler, varav en som visade barnprogram. Mellan klockan 17.30 och 18.00 på vardagar! Detta var programmet och signaturen. Ett boktips!!

 Andra program vi fick njuta av var Vilse i pannkakan och professor Drövels hemlighet.

+++

För en vecka sedan kundgjorde Patrik Krainer att han går vidare i livet, från sportchef till nyhetsschef. Whattafuck? Vi har bollat våra idéer och framtidsutsikter med karln ifråga, men vice versa? Nä, skämt och sido, jag kommer att sakna Patrik på sporten och spontant frågar man ju sig vad som kommer härnäst? När Forsgren gick så blev ju gatstenen en aning ojämn…

+++

Asså börjar vi ladda inför eftermiddagens drabbning mot Vasa Sport. Kände spontant att utbrista "be there or be square", men det vete faan. Underhållingsvärdet är och blir kanske inte vad mången Umebo vill ha, men utan "oss" kommer vi inte tillbaka. Se till att ta dig till hallen.

+++

Det tiden tagit, tar vi tillbaka och staden kommer vakna.

+++

Trevlig helg.

0 thoughts on “Lördagsmixen #111

 • 3 september, 2011 kl. 11:00
  Permalänk

  Bra inlägg! Men borde inte en lördagsmix också innehålla ett litet V75-tips? Två spikförslag? =) Hade gött!

  Svar
 • 3 september, 2011 kl. 11:20
  Permalänk

  Bilden liknar Ola Rapace på griller!

  Svar
 • 3 september, 2011 kl. 11:31
  Permalänk

  Svar till Stefan Olsson (2011-09-03 11:20)
  ah, där har vi det! Bra jobbat Stefan Olsson.

  Svar
 • 3 september, 2011 kl. 11:35
  Permalänk

  Svar till Torsten (2011-09-03 11:00)
  Nja, nu suger ju jag rejält när det gäller trav. Däremot ät ju The S en hejare 8enligt mina mått). kankse kan vi få honom att ha en liten travspecial? jag ska se vad jag kan göra,Torsten. Hare gött själv.

  Svar
 • 3 september, 2011 kl. 14:35
  Permalänk

  Solna AIK, är det nått nybildat lag eller? Aldrig hört om de förut nämligen.

  Svar
 • 3 september, 2011 kl. 19:08
  Permalänk

  han har lite drag av ”lincoln” i prison break.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: