Lördagsmixen #110

 Nu var det då lördag igen och till skillnad från The S söker jag inte enbart vad som skett den gångna veckan utan vad skit som än faller i min famn likt fallfrukt. Det är min melodi.

+++

Löven slog ju "ligakollegan" Vasa Red Ducks med 3-2 i lördags. Alexander Eriksson satte ju även det matchvinnande målet, men fick också avsluta matchen i omklädningsrummet efter en grymt ful tackling i ryggen ("hörsägen") enligt Tylor Michel: – Nr 32 (Johnny Martins blogs ref.) tackling på Alex var topp 3 av de värsta tacklingar bakifrån jag någonsin sett . Alexander var mer lågmäld, i alla fall till en början: – Får väl en knuff i ryggen och far oturligt in med huvudet i sargen, men det är ju lugnt. Fick lite ont i nacken, så det var mer en säkerhetsåtgärd att kliva av. Ja, jävligt onödigt, men det är ju finnar så…det är inte så j-a konstigt. 🙂 Dom hade ju ett par killar som var riktigt osköna// finnar har ju altid några som far omkring och det enda dom villevar att starta någonting… Resten kan ni höra/tolka på hemsidan. 😉

Ja, eller ska vi ta lite av det Oscar Molin avhandlade på sin blogg? Han sköt alltså av en sticka och fick en right(!)klubba från båset. Snacka om misstag. Om han valde att byta eller spela vidare med hooken som tydligen gjorde honom yr förtäljer inte historien.

+++

Löven har ju en ny souvenirkollektion, men om nedanstående byxor kommer att ingå är fortfarande oklart. Klart är väl i alla fall att dom måste vara grymt svårt att ta på sig, eller hur?

+++

När vi ändå är inne på gröngula ting. Den här såg väl mer än lovligt mysig ut?

+++

Juan Muñoz på try out hos Övik. Jo, jag tackar jag. En spanjor i hockeyrinken. Mycket ska man höra innan örat trillar av. Nyfikenheten tog givetvis över och med viss överraskning upptäcker jag att Spanien lirade sin första hockeylandskamp redan 1923 och att man har hela 18 ishallar i landet, dock bara 200 registrerade spelare. Det blir ju typ bara 11 per hall. äcker ju inte ens till två gfemmor och varsin målvakt. Och med vem ska dom byta?

+++

Filmen talar liksom för sog själv. Vilken härlig straff.

+++

Ibland eller egentligen ofta ställs man (oftast) inför knepiga frågeställningar (eller i alla fall jag?) när man ser/hör märkliga företeelser i samhället. Denna fick mig ju att gå igång på alla cylindrar. Burlöv (du har väl läst artkeln? Kräver typ detta för ditt engagemang under de följande raderna. Svarar du NEJ på frågan uppmanar du gå vidare till GÅ och få 4 000 kr… nä, skämtade bara..öhh, ja, drick upp..och nåt)

Änihoo… I en kommun med max 17 lax invånare, alltså max dubbelt så stort som Lycksele, har den blinde(!!)  I berusat tilstånd (!!?)) hittat hem till den döve (!!) och frågat om vad klockan (!!) är. Egentligen rätt logiskt. En handikappad söker svar hos en annan som har ett handikapp som trots eländet, via teygghwt, kännedom…KAN ge rätt svar. Trots försök att lösa situationen från den döves sida (genom att visa klockan för den blinde, som givetvis inte kan se VAD klockan är!!!) Här finner vi frågeställingen: Varför söker en blind en döv i fråga om ett svar? När/hur ska dessa möta varandra? Ett personligt problem eller ett nationellt? You tell me… Foppa kan faktiskt  inte lösa allt. Lördagsmixen goes serious…suck on that one! 😉

+++

Alltid roligt att få ett form av riktvärde på sin garderob. 21 $ för en denna T-shirt. Då vet man. Sen synar jag rakt av på pokervis om personen verkligen har 6 st tröjor. Yeah right?! Njöt förresten av en privat minikonsert förra helgen framförd av en av medlemmarna. Dom kan än.

+++

Hamnade förresten även i en nostalgisk tripp förra helgen och hittade detta klipp och jag måste medge att jag fortafarande skrattar hejdlöst när jag ser den. 😀

+++

Jag formligen älskar genuina tänkare: Frågan lyder…kan en fotograf vara objektiv?

+++

En till: Vet du varför Jimmy Åkersson var först till riksdagen? Han ville inte varasist!

+++

Avslutar med en ganska rolig film. Det här är ju trots allt till stora delar en hockeyblogg. 🙂

+++

Trevlig helg.

0 thoughts on “Lördagsmixen #110

 • 27 augusti, 2011 kl. 14:26
  Permalänk

  Haha, man undrar ju hur du hittade fram till mysdressen.se? Fast den är ju onekligen vacker… ehum…

  Svar
 • 27 augusti, 2011 kl. 22:50
  Permalänk

  Svar till putte (2011-08-27 14:26)
  ja, det ska vi inte gå in på, haha. Nja, faktum är visst att dom där rackarna är populära. Har en kollega som har en sparkvariant i blåvitt, trots att han håller på LULE!! Bara en sån sak.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: