Lördagsmixen #109

 "Another day, another joke. Today it´s saturday and I´m up for a smoke." LB goes poet? Fick ju en Romeo y Julieta i födelsedagspresent. Kanske läge för den idag?

+++

Sorry, Oscar. Jag gjorde mitt bästa, men när bloggkungen lägger sin näsa i blöt lägger jag mig platt på mage som Michelin på Adidas. Du får nog dras med nr 8 den här säsongen. När kungen talar lyssnar tydligen folk…eller är i och med detta en avgående diktator? Frågan löd: Ska Oscar Molin återfå nr 18?

Vill ni som missat detta veta vad jag talar om, kan ta del av den här.

+++

Åkte med dottern längs E4:an förra söndagen. Vid ett tillfälle dyker en Can Am upp och jag utbrister. – Wow, kolla! Dottern svarar instinktivt: – Ja, visst ser dom fjantiga ut? Ungefär som en lastbil utan släp! Snacka om att bli avsnoppad som en cigarr.

+++

Matchstraff efter 8 sekunder? Måtte ju vara något form av rekord. Jesper Hoffman i J-20 laget verkar inte lämna någon oberörd. Dags för ett litet snack, Serben?

+++

Mycket ska man läsa innan man trillar av pinn, men frågan är inte om detta är något av det märkligaste? Att vara Pastafarian och tillbedja guden "Det flygande spagettimonstret". Dom måste nog haft väldigt roligt när som kokade ihop den religionen. 🙂

+++

Mer från Media. Solsidan kommer med tre nya säsonger. Visst rycker det i den ena skinkan, men samtidigt domnar den andra. Serien är ju hur kung som helt, men den började ju faktiskt halta redan i säsong två. Hur ska de kunna förnya sig i tre säsonger till? Luktar lite Lost, Prision Break m.m. över det hela. Samtidigt ser jag fram emot fler avsnitt. OM de kan bibehålla klassen vill säga. Vad tycker du?

+++

Dagens fråga: Vad betyder egentligen "Ett nytt nyförvärv"? Kan man vara ett gammalt nyförvärv?

+++

Vi håller alltjämt tummarna eller alla handens fingrar för att Jimmy får fortsätta på NSD. Dryga 500 namn är inte ens i paritet med vad vi hoppades på (Jimmy har ju sagt att han har typ 10 000 läsare/dag under säsong) när vi drog  igång vår räddningsaktion som fick ringar på vattnet. Dick verkar den ha haft viss effekt och med en dag tillgodo hoppas vi att Norrbottens Stolthet, den Norrländska SocialDemokraten fattar rätt beslut i frågan. Hockeyn växer i Norrland, mycket pga Jimmy. Han har gett Ettan ett ansikte, inte bara i Norr utan över hela Sverige. Hans läsarkrets är så pass spridd att han är en maktfaktor för framförallt den Norrländska Hockeyn (Sorry Norrhockey.se), men även för den övriga Hockeyettan runt om i Sverige, med sitt unika  nätverk. Låt inte detta gå i graven! NI har makten att förändra hockeykartan till det positiva. Låt Jimmy sprida den goda andan och hockeyspirit som finns bland dessa hockey anbassadörer som tränar lika mycket som elitseriespelarna , men inte har lönen för det. DÄR har vi en del av hockeyns framtid!

Over and out!

+++

Ingen helg startas utan bra musik. Här är något jag gillar. En Mike Patton som jobbar så djupt att stretching av ljumskarna måste vara ett måste innan han lajar igång, en Mike Bordin som visar att man faktiskt kan näst intill jogga på en stol och en avslutning med text från en helt annan låt. Kan det bli skönare? Jo, kanske med vetskapen att jag faktiskt såg dom samma sommar på Dalarock i Hedemora, med ett nystartad och ungt Refused. Sug på den du! Finns en del anekdoter från den resan för den som vill veta. Här är i alla fall låten.

 

Detta är inte enda gången bandet i fråga avslutar Epic med att lyfta någon annans text. Här är det det R Kelly´s "I belive I can fly" som är fokus. Skönt band helt klart. VrickatJA, men skönt!!

+++

 Trevlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: