Lördagsmixen #107

 Idag väntar förhoppningsvis uppehåll rent vädermässigt, då bloggen tillsammans med goda vänner antar kampen med Umeälven i våra gummiflottar.

+++

Så här i semesterns sista skälvande dagar kan jag konstatera att man ibland ställs framför svåra val, du kan även kalla dem för dilemman, sådana som man vanligtvis inte ställs inför under arbetarsäsongen. Dilemmat i korthet är helt enkelt: Ska man spela TV-spel eller gå och bajsa? Så mycket tid över har man att man faktiskt hinner välja. Helt otroligt egentligen. Nu när man återgår till jobbet och många måsten faller ju givetvis TV-spelandet klockrent bort och det andra… Jo, nog fortsätter man att bajsa, men nu med öppen dörr så andra kan ta del av lägenhetens enda tillflyktort…eller så säger man som kapten klänning…

 

+++

Har försökt att om och om igen att logga in med mitt BankID för att betala mina räkningar och döm om min förvåning när jag upplyses om att inget program finns installerat i min dator för detta ändamål (fast jag använt detta i åratal utan problem). Laddar hem ett nytt och möter en popup,typ: "För att kunna installera det nya och ta bort det gamla..?? (Var jag inte utan nyss?) ombeds du starta om datorn och installera säkerhetsprogrammet på nytt". Gör detta, men möts av samma popup om och om igen. Tur då att man kan logga in "utan" sladd, men tar ju lite mer tid. På adressädring.se är dock detta stört omöjligt. Tänk om man hade andra grejer som gjorde lite som de ville. Nä, idag fungerar inte bromsarna. Starta om bilen så fungerar dom kanske, eller om man slog på TV:n och bara hälften av kanalerna fanns tills man slog på TV:n igen. En spis där man bara kan värma upp till tredje värmenivån eller dryga Yes som bara löddrar varannan gång. Suck…

+++

Jag har blivit en E-bay junkie, men vad annat kan man bli när prylar kostar typ 0.01 $?

+++

Tänk om denna kille skulle bli aktuell för spel i Sverige? Hur tror ni hans namn skulle uttalas? Jag vill inte ens tänka tanken. 

0 thoughts on “Lördagsmixen #107

 • 6 augusti, 2011 kl. 09:26
  Permalänk

  BANG. Omogometern slog återigen i taket. Vad håller ni på och svärtar ned bloggen med en massa trams för? Skriv om Löven när ni döpt den till Löven4ever. När ni onanerar över er egen humor och egna problem känns den här bloggen än mer ointressant för var dag som går.

  Svar
 • 6 augusti, 2011 kl. 10:37
  Permalänk

  Licensen på Bank-ID gäller bara en viss tid, därför man är tvungen att skaffa nya hela tiden, det finns någon del i programmet som är lite svårt att avinstallera innan man kan sätta in det nya, man får ”söka” igen den delen…

  Svar
 • 6 augusti, 2011 kl. 10:46
  Permalänk

  Svar till En som börjar lessna (2011-08-06 09:26)
  Du har givetvis att rätt att ha din åsikt, men som vi sagt om och om ogen, men tydligen måste förtydligas i leda är att vi skriver den här bloggen helt ideellt, helt utan koppling till VK. Vi är alltså inte förpliktigad att skiva om hockey, även om detta är vårt huvudfokus. Framförallt under sommartid är hockeyn, silly till trots, verkligen i dvala och då försöker vi fylla ut med det vi tycker VI vill skriva om. Har du probblem med det är det din förlust. Vi VET att det finns dom som uppskattar det vi skriver vid sidan om hockeyn och bara för att vi heter Löven4Ever innebär inte att vi bara måste skriva om Löven. Skriver ”Gunnels Guldfyndigheter” bara om guld? Skriver ”Lennart Holmlund” bara politik? Skriver ”Big Papa” bara om stora pappor? Nä, dom gör ju inte det. Slutar du läsa bloggen är det givetvis synd, men det är i största hand din förlust.

  Svar
 • 7 augusti, 2011 kl. 02:12
  Permalänk

  Tycker ni gör ett kanonjobb med bloggen! Är ju egentligen omöjligt att skriva något om hockey överhuvudtaget dessa tider, händer ju inte så mycket direkt. Om ni inte hade skrivit något så hade det blivit klagomål då med.. Är kul att ni skriver när ni har semester dessutom, är lätt hänt att det glöms då.

  Svar
 • 7 augusti, 2011 kl. 17:03
  Permalänk

  Svar till Jimmy (2011-08-07 02:12)
  Tack ska du ha Jimmy. Vi jobbar på och försöker ha ett jämt flöde det sånt vi vill skriva om helt enkelt.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: