Lördagsmixen #106

Hey ho, lets go! Har varit frånvarande en tid men nu äntligen en liten möjlighet till halvkvalificerad Internet-tid! Ni som inte känner till mitt lilla helvete kan få en resumé: Flytt 1/7.Punkt.Logisk flytt av Internet + telefoni.Punkt.

Besked via brev från Telia den 5 juli: Tar ca 8 arbetsdagar. Alltså klart ca 15 juli.Punkt. Ringer 18 juli och frågar va faan som händer. Får svaret: – 8 dagar tar det aldrig. Räkna med 14 dagar. Det är på gång. Punkt.

Telia ringer upp mig den 19 juli och upplyser:- Du har inte fyllt i alla uppgifter, så vi kan inte slutföra ärendet. Ger rätt uppgifter och frågar samtidigt om det inte är lite märkligt att de ringer mig efter  11 arbetsdagar och berättar att någon uppgift saknas. Allt jag får till svar är samma monotona röst:- Du har inte fyllt i alla uppgifter, så vi kan inte slutföra ärendet, men kontentan är att allt ska bli klart inom några dagar.Punkt.

Fick igår ett SMS som förtäljde att mitt ärende ska slutföras den 8 augusti!. Ringer, fly förbannat och undrar ehh… vad i alla h-e:s j***a sopprötter är det som händer??? Får till svar av den i röstläget mycket söta sommarvikaren som tydligen saknar alla former av  befogenheter: – Det har tydligen blivit ett fel som våra tekniker måste lösa. De är på semester och vi kan därför inte tidigarelägga ditt ärende. Vi har avtal med dom… Öh..jaha, alright?? Jomenvisst, självklart betalar jag ERA misstag med MIN tid. Jag är ju trots allt bara er kund, er födostock! Hon känner dock av mitt arga sinne och vete fan om inte mitt sprutande saliv nådde hela vägen genom telefonledningen och hon försöker: – Jag ska se om vi kan erbjuda något… ehh, nää, du är för långt ifrån en förlängning. Svara syrligt: – Tror du spontant att jag ens skulle överväga en förlängning med er i detta läge? Då kom hon liksom på sig…. eller sket på sig, who the hell knows?Punkt.

Det roliga i kråksången är att de ska kompensera mig ekonomiskt (om jag kräver det skritligt i efterhand). För vad undrar kanske den nyfikne? Jo, för räkningen som jag måste betala för det Internet och fast telefoni som jag inte kunnat utnyttja under denna månad. Känns ju jävligt både betryggande och kundmedvetet. Inte så att jag är bitter, jag fick ju faktiskt en mobil sticka, men den fungerar ju ungefär som vatten på eld…punkt.

+++

Mixen går märkligt nog lite i bitterhetens tecken, så här i underbara semestertider, men jag kan bara inte hålla mig. The S brukar ha gåtor på sin "The S Tuesday!". Här kommer min: Vem är den gubbsjukaste arbetsgivaren?

+++

Lite positiva tongångar: Hockeysäsongen är på G. Underbart täcker inte ens i närheten känslan, eller hur?

+++

Sugen på en soffa? Frågan jag ställer mig är om grabbarna följer med i köpet? Sen kan man ju stilla undra om ordet "nyskick" verkligen känns ynonymt med bilden? Yeah right,boys! 😀

+++

Svaret på gåtan: Finnerödja! Hur många av de anställda som säljer jordgubbar utanför ICA affärer är INTE unga snygga tjejer i sina bästa år? Har vischligen sett någon kille, men det är väl bara undantaget som bekräftar regeln?

+++

IFK Ore har värrvat en riktig bomb. Mike Danton. Killen är 30 år och har gjort 87 NHL matcher med det fullt acceptabla facitet av 14 poäng. Vad som skiljer honom från många andra är att han döms för att ha lejt folk att mörda sin agent och dömts till 7,5 års fängelse. -Det som är gjort är gjort och nu verkar han väldigt sugen över att få komma bort från Nordamerika och hitta lugnet, säger Ores sportansvarige fd. storspelaren Jens Nielsen. Visst, Jens, du har ju i praktiken rätt, den som avtjänat sitt straff är en fri man, men vem vågar anförtro sig åt en kille som låtit mörda sin agent och vilken agent har han egentligen nu? Stålmannen? Hur svårt är det att säga upp ett kontrakt…egentligen? Vågar någon exempelvis ta en fight med honom?

+++

Har förälskat mig i mycket de senaste veckorna, bland annat i Bob Hunds version av den The Third Barbos "I´m  five years ahead of my time". Deras svenska version "Min lön kommer fem år för sent" går hårt i bilen. Denna är även ett tänkbart partytrick för en grym gitarramatör. Har dock googlat efter tabs/chords utan att hitta ett jota. Märkligt med tanke på att så många band gjort cover på denna låt. Någon musikkunnig som kan hjälpa mig?

+++

I flytten införskaffades Grand Turismo 5 och är det fler än jag som får vibbarna av Spanarna på Hill Street efter varje lopp? Visst, gammpoäng så det ryker om det, men likt "Alla heter Glenn" är jag stolt över mina gråa! hahaha…

+++

Avslutar absolut inte med ett drinktips utan bara en jävligt bra låt och en synnerligen bra version. Vi som varit där vet. Ni som inte sett, fråga den som sett och ni förstår. 

Trevlig helg, gott folk!

 

0 thoughts on “Lördagsmixen #106

 • 30 juli, 2011 kl. 11:46
  Permalänk

  Välkommen tillbaka! Du och Telia är väl så här tighta? *lägger högerlångfinger på pekfingret och lite så där i kors*

  Svar
 • 30 juli, 2011 kl. 14:02
  Permalänk

  Svar till The Sandwich (2011-07-30 11:46)
  Tack. Oh, yeah, I just löööööv them….NOT!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: