Lördagsmixen #104

 Dags för min veckomix igen och vad har jag nu tittat på för skit? Jo, för skit är det välandå? Min chans till ordbajsande förklätt i någon form av märklig poesi. Niklas överger jag inte om jag inte får en Magnum mot skallen och då snackar vi inte om icecream headace. På allmän begäran, nydesignad:

+++

 Om Nacka och Värmdö i div 1 D har några fans så skulle jag vara orolig om jag vore dom. Kollade in trupperna som innehåller hela NOLL spelare! Räknas det förresten att kolla in något som inte finns?

+++

Tylor latest: Han köpte ett par Bauer 7.0 i tisdags morse och åkte på dom första gången i torsdags. Nu vet ni det, i ämnet rätt värdelöst vetande. Vad tyckte han då om dom? – Dom kändes rätt bra. Kan inte fatta hur lätta dom är. Jag är riktigt nöjd.

+++

Det är inte så. Många har gått på samma nit. Man är i glada vänners lag och tar en och annan jäkel, helt plötsligt börjar marken svaja och du känner illamående. Jaha, tänker du. Skulle inte tagit den där sista… men egentligen har dubara drabbats av Menières. Kom ihåg det när någon beskyller dig för att svaja lite för mycket. Det är bara en släng av Menières.

+++

Nu ska det nog inte bli en släng av Menières i helgen, då all tid läggs på det pågående flyttlasset. Ska bli skönt att få ett slut på röran.

+++

Många som gick på semester igår förresten? Varför inte dege vad alla gröngula ska pyssla med under sommaren? Skriv en kommentar. Själv hoppas jag ta mig en sväng till Gotland eller varför inte Falun? Eller köpa en ny TV? Ny bil? Ny säng? Mycket på gång.

+++

Såg att Carl Lewis fyller 50 år. 50???? Fan va tiden går. Tur att man själv fastnade vid 28.:)

+++

Ni missade väl inte intervjun med Håkan Wirtala på Lövens hemsida. Se här. Där framkom bl.a. att första ispasset är den 28/7.

+++

Västerås sportchef  Niklas Johansson beskrev i veckan Jens Hellgrens intåg i klubben på följande sätt: – Det är en rutinerad herre som kommer att funka väldigt bra ihop med både mig och Mats Waltin. Är det faktum att man varit i flera klubbar som utgör om du har rutin eller den kunskap du faktiskt besitter? Vad jag kan missminna mig så har Jens inte lyckats göra något av de lag han varit i. Märkligt att det faktum är att klubbar inte ser vad personen ifråga åstadkommit innan man värvar. Nu ska han visserligen "bara" vara assisterande tränare, men vad händer om klubben totalfloppar och skeppar Waltin? Ser ju knappast att Jens är den som kan lyfta en klubb.

+++

Trevlig helg.

0 thoughts on “Lördagsmixen #104

 • 2 juli, 2011 kl. 11:17
  Permalänk

  Har Blixt kommit hem? Ska bli intressant och se vad han kommer hem med för back! PA Lundström är han aktuell för Björklöven?

  Svar
 • 2 juli, 2011 kl. 12:11
  Permalänk

  Du har fel angående Nackas trupp, kolla på Stockholm hockey leagues övergångssida.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: