Lördagsmixen #103

 GoMorron GoMorron GoMorron, väl mött så här på midsommardagen. Allt väl där ute det gröngula Sverige? Nu kör vi!

+++

Hur många känner igen sig?

Samtidigt ska jag i ärligaste namn inte kasta sten i glashus eller som Mick Tålbott skulle sagt: "Den som gapar efter galen fågel ser inte skogen för alla ben."  Det sägs ju att kvinnor har i snitt 37 saker i sin handväska. När jag rensade min axelväska hade jag 23 saker och det tyckte jag var skrämmande mycket. Fast vem har inte en puck till ett hockeyspel, en visselpipa och en isskrapa i väskan?

+++

Tylor Michells lagkompis från ifjol Jon Pelle hamnade till sist i Belfast Giants. Det kommenterade han på twitter så här: Me playing for a team called the giants, i guess it is a bit ironic. its like if Ryan Finnerty played for a team called the back-checkers! I belfast blir han lagkarmrat med elövet Stephen Murphy, även han något missplacerad i ett lag med namnet Giants.

+++

Tylor, en aldrig sinande källa till kommentar. Ett av hans twitter i veckan innehåll videon där Leksands Henrik Andersen firar ett mål mot Löven genom att hoppa genom plexiglaset. Tylor avslutar med:  – Älskar dom Gul-Gröna tröjorna.

+++

Såg Asplövens nya lotteri och man kan inte annat än ta en allvarlig fundera mitt i småskrattet. Har många verkligen nytta av denna kompaktlastare?  kan bara se Asplövens styrelse sittandes där på sitt styrelsemöte och någon kläcker idén: – Ska vi inte lottar ut en kompaktlastare? och övriga styrelsemedlemmar utbrister sitt gillande likt Spaniorerna från julsnutten med tjuren Ferdinand. – Jaaa, en sån ska vi haaaa!

:

Tänk om exemeplvis Svea 73 år vinner? Blir hon då glad? – Haha, nu slänger jag rullatorn. ICA Innala, här kommer jag. Tack Chris33 för inspirationen.

+++

Trevlig helg.

0 thoughts on “Lördagsmixen #103

 • 25 juni, 2011 kl. 14:11
  Permalänk

  Haha, dom är för roliga happisborna. På tal om ingenting, nu när det pratas om att sälja ut namnrättigheterna till det ena och det andra, finns det några planer på att göra detsamma med Sky.. förlåt, Umeå Arena? Borde ju ge ett ganska skönt klirr i kassan i så fall.

  Svar
 • 26 juni, 2011 kl. 11:46
  Permalänk

  Svar till David (2011-06-25 14:11)
  jag har faktiskt inte hört något sånt, men var det inte så att Löven fick pengar från kommunen när man återgick till Umeå Arena? Har för mig något sånt.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: