Lördagsmixen #102

 Nu är det lördag igen och du undrar väl vad LB mekat ihop under denna vecka? Ja, när jag under förra veckan (eller var det veckan för det?)…ja,vem vet? MEN egentligen borde jag veta när någon sliter hjärtat ur kroppen på en. Open surgury, god dammit!! Vem i h-e bestämde att Pondus inte längre skulle förgylla mitt liv? Jo, jag vet, allt handlade verkligen om mitt liv och min sjuka kärlek tll Liverpool, men i alla fall. Inte fan dyker det upp en replika om Tomas favvis Newcastle eller Lars eller Andreas missanpassande kärlek till Everton eller för den delen Ankans totala miss att förälska sig i WEST HAM??.  Nä´rå, någon ny skit som konkurrerar med ålderskiten om VK:s historiskt sämsta serie. Förlåt, Patrik, du har inget med detta att göra, men Ingvar? Jag säger bara…Ingvar? Vill du sänka papperversionen totalt? Gillar inte att bita på naglarna på den hand som föder mig.. nä, så är det inte heller. Bara förvånad, men det finns kanske en logisk förklaring som man kanske kan få ta den av?

 Bara för det bjuder jag på en av mina favoriter.

Nästa vecka kommer en ny.

+++

Sedinarna hade alla chanser i världen att skriva in sig i historien, som poängkungar i grundserien och i slutspelet fram till finalen, men sen tabbade de sig big time. Undra om chansen kommer igen? Ska man bli ihågkommen som riktigt stor därborta ska man ha en Stanley Cup vinst också.

+++

 Fick mig en oväntat present i början av veckan. Grymt stort tack. Tänk att en Kroatisk butik skapar snyggare souvenirer än vårt eget hjärtas lag. Imponerande.

Snart i en ishall nära dig.:)

+++

Ny present från annat håll idag. Inte illa.

+++

 Tylor Michel pratade tidigare om att låta fansen välja lineuplåt. Han har nu hittat låten med stort L och därför blir det den. Ingen omröstning med andra ord, men väl en bra låt. Bra så.

+++

Undra om Blixten slagit ned i Ottawa än?

+++

Trevlig helg

0 thoughts on “Lördagsmixen #102

 • 18 juni, 2011 kl. 15:32
  Permalänk

  Blixt är kanske på en blixtvisit over there.

  Svar
 • 22 juni, 2011 kl. 08:14
  Permalänk

  Svar till vilgot smedsson (2011-06-18 15:32)
  Hehe, där var du snabbare än blixten. 😀

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: