Lördagsmixen #101

Så var det helg igen efter en ganska snabb vecka, eller hur? Håll ut, efter kommande vecka så får ni en ny fyradagarsvecka veckan därpå och den knackar väl semestern på dörren för många. Hur som helst, här kommer mina iaktagelser den gångna veckan.

+++

10 orsaker att dejta hockeyspelare:

1. Dom bär alltid skydd
2. Dom har hänsliga händer
3. Dom är van att nå målet
4. Dom har stor uthållighet
5. Dom hittar öppningar och är van att få dit den
6. Dom missar aldrig målet
7. Dom vet hur man använder klubban
8. Dom har långa klubbor
9.Dom vet när dom ska spela tufft
10. Därför att basebollsspelkare bara leker med bollar

Tjejer, börja dejta hockeyspelare.:) Hörde du det,whatsherface?

+++

Peter Andersson hamnade i Modo som assisterande tränare. Stort. Kändes som att han kanske gjort sitt, men jag tror nog han kan komplettera Uffe rätt bra.Grattis til jobbet Peter. Inte så lite lång näsa till Löven, där han tillsammans med många andra tränare på något plan oduglighetsförklarats.

+++

 

Hur kunde inte Zalatan få straff när han fälldes i den andra halvleken mot Finland? Svaret är enkelt: Zlatan är en världstjärna. Domaren är det inte. Detta var domarens enda chans att untmärka sig och visa makt. As simple as that.

 

Hyfsad groda av Dusan Umecevic när han efter Sveriges kölhalning av Finland sa: –Otränad, halvskadad, stundtals ifrågasatt, ett halvt land emot sig. Då trivs Zlatan som invandraren i Rosengård. Vad han tänkte säga var "Då trivs han som fisken i vattne"t. Du kanske inte ska inprovisera allt för mycket, Dusan? Men har man förflutet i TV4 vet vi ju alla att det viktiga är att det ska vara fånigt och oseriöst.

++

Sen ska vi knappast tala om vad "The Lightning" tycker om "The Lord and Mr:s" agerande på Twitter? Over and out som The Steelneck skulle ha sagt.

+++

Jason Krog [Jajsånn Krågg] är på G till Sverige igen. Denna gång till Jönköping och HV 71. Började snabbt snickra på en idé att öppna en krog i Jönköping med premiär den 13 januari, men efter att ha gjort skylten började jag tänka lite. Vem faan skulle våga komma in? MIn polare Sten skulle säkert joina mig, men vem mer?

+++

Började med kollegor att planera en rajd nedför älven inder sommaren. Köpte därför en billig , men ack så jäkligt stor gummibåt (tar 160 kg) härom dagen. När dottern fick höra om det raggade hon snabbt en kompis som skulle inviga båten. Sagt och gjort. I går eftermiddag gick jungfruturen i Piparböle och även om overkill var i klar underkant med en tre meters gummibåt där, så blir nog svängen ned för älven en riktigt skön upplevelse. Någon tjej som vill hänga på? Hör av er. 😉

+++

 Anja Pärsson tipsar om finsk såpa mot fläckar på twitter. Kanske dags för reklam á la Karolina Klüft?

+++

Webmastern på Yahoo eller vem nu som lägger ut nyheter på deras hemsida måste få en ny dator. Hans mellanslags tangent är ju mer än vajsing.:)

 

Så här har det sett ut hela veckan. Sommarjobbare, or what?

+++

 

Glöm nu inte att rösta på Björklöven som frimärke. Rösta här.

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: