Lördagmixen

I brist på Niklas Eriksson-bilder bjuder jag istället på en bild som ytterligare spär på devisen "VI FINNS ÖVERALLT". Denna bild är hämtad ur en av min sons böcker.

Att bokens titel är "Överlevnadsboken" gör väl inte saken sämre?

+++

The Sandwich kör ju sin radda med floskler och vi fick ju en fräsk en nu under hockey-VM Man ser att pucken stannar när den glider, myntad av Magnus Arvedsson, expertkommentator på Radiosporten. Jo, du Magnus. Nu fick du en aha-uppleverlse i fysikens lagar. Någon bör ju ta sig framåt för att kunna stanna.

+++

Är Asplövens saga all? Frågan känns befogad när bara har en målvakt (17-åring) tre backar och två forwards i dagsläget. Det var stort när Jonathan Hedström skrev  på för ytterligare ett år, men nu verkar alla hans lekkamrater försvinna. Effektiviteten personifierad Johannes Thornberg är redan klar för Nyköping. Olov Lundqvist drog till allsvenska Borås. Erik Przrepiorka drog tillbaka till Olofström dit också Henrik Hetta ryktas. Karo Koivonen verkar lägga av pga skada. Visst lär Sportchef Letho skaka fram ett antal finnar med SM-liiga meriter, men nog känns det som om sagan redan nått fram till epilogen?

Detta skrev jag under torsdagen. Vips dyker ett helintressant namn upp  i den canadensiske lille liraren Barry Eghoetz (lycka till tobba). Om man får fram en poängproducerare som samtidgt spelat i samma klubb i fem raka säsonger och som kapten tills törre delen till råga på allt, då är den en bra karaktär. kanske jag får äta upp mina ord? Vi får se. Än vågar jag stå kvar vid dom.

+++

Linus Klaasen och Robert Carlsson redan klara & firma Hlinka/Havlac var på G till Redhawks. Det är ju faktiskt helt sinnessjukt. Hade inte varit en dåligt material för en förstalina i elitserien och nu snackar vi alltså allsvenskan. Sjukt är ordet, men får man dom att prestera i en serie utan motstånd? Däri ligger svårigheten som Leksand brottats med i typ 100 år.

+++

 Såg andra semifinalen av eurpvision song contest. Tävlade med dottern om vilka låtar som skulle ta sig till final. Jag vann med 8-6. 8 av 10 rätt!! Vart har min musiksmak tagit vägen eller är jag bara så bra? Skönt i alla fall att Ukraina gick vidare. Nu får jag se sandkonstnären igen. Ni som missat, kolla här. Grymt säker.

+++

Trevlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: