Lördagens matcher i VM

Efter att knappt ha hämtat sig efter holmgången Portugal-Spanien i går kväll, väntar nu hela fyra matcher idag.

 

Deagens matcher:

Frankrike vs Australien (kl. 12:00 på SVT 1, SVT 2, SVT Play samt streamas på C More)

Argentina vs Island (kl. 15:00 på SVT 1, SVT Play samt streamas på C More)

Peru vs Danmark (kl. 18:00 på TV4, C More Sport samt streamas på C More)

Kroatien vs Nigeria (kl. 21:00 på TV4, C More Sport samt streamas på C More)

 

Löven4Evers tips inför i dag:

Fyra matcher med tre i våra ögon solklara favoriter där bara mötet Peru-Danmark känns öppen.

Frankrike vs Australien, 1

Odds: 1,28

Argentina vs Island, 1

Odds: 1,37

Peru vs Danmark, X

Odds: 3,15

Kroatien vs Nigeria, 1

Odds: 1,77

 

Har du ännu inte löst till biljett till U Rock den 17 augusti kan du så klart göra det genom att boka biljett genom att klicka på bilden nedan.

Kommentarer, reflektioner eller tankar baserat på vårt tips inför kvällens matcher? Fältet som vanligt fritt.. Skriv gärna en kommentar.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande.

5 thoughts on “Lördagens matcher i VM

 • 16 juni, 2018 kl. 11:47
  Permalänk

  Måste säga att det känns väldigt trist att detta nu mer eller mindre är en bettingsida med artiklar om björklöven då och då. Förstår att det handlar om sponsorer och att det antingen är ett krav, eller att ni får bonus när ni lägger ut sidans odds. Men av de senaste sex inläggen handlar ett inlägg om björklöven. Har alltid älskat att läsa den här bloggen och man har alltid fått massa information om BJÖRKLÖVEN, känns som att nästan all den tiden ni lagt på dessa artiklar nu mer handlar om betting. Personligen så tycker jag att bloggen skulle förbättras avsevärt om ni gjort som bla förra året, lägga ut lite intervjuer med spelare i löven, Fagervall osv. Även information om lagbygget, diskussionsartiklar om hur laget ser ut osv.

  Svar
  • 16 juni, 2018 kl. 18:09
   Permalänk

   Om du nu läser denna blogg så ingående så kanske du noterade vårt svar till BG som var inne på samma sak, så läs gärna den så slipper jag upprepa oss. Sen när du går in på vad vi gjorde ifjol och tips på förbättringar så vet du ingenting om hur vår vardag och vår familjesituation ser ut, vad som hänt oss och hur mycket tid samt ork vi haft det senaste halvåret. Innan du vet, tänk efter innan du skriver.

   Svar
   • 16 juni, 2018 kl. 22:05
    Permalänk

    Det var absolut inget måste att ni skulle göra dessa saker mitt syfte var inte att du skulle lägga mer tid på bloggen utan mer att mitt önskemål var att prioriteringarna skulle ändras. Sen är det väl uppenbart att jag inte vet din familjesituation eller hur din vardag är eftersom jag inte känner dig privat. Anledningen till att jag inte läst hans kommentar är förmodligen pga att jag inte ens läser inläggen om betting eftersom det i mina ögon är irrelevant när jag går in på en blogg som ska handla om björklöven. Vill även säga att jag inte bara har negativa tankar om bloggen, det är nämligen den överlägset bästa bloggen om löven, oändligt mycket längre fram än tex vk:s blogg. Hoppas verkligen inte att du blev sur angående mitt inlägg, för det var verkligen inte mitt mål. Som sagt, det var bara önskemål och jag gissar även på att det tar en hel del tid med inläggen om odds, det var det jag syftade på att mitt önskande var att en del av den tiden borde gå åt att skriva om löven. Men som sagt, förlåt om du tyckte jag uttryckte mig olämpligt och jag vet ingenting om din situation i vardagen och hoppas att det inte blev några hard feelings oss emellan.

    Svar
 • 16 juni, 2018 kl. 12:01
  Permalänk

  Intressant med kryss på Denmark.
  I min bok vinner Denmark lätt.
  Är dom dåliga i år, annars är Denmark är vanligtvis giftigare än Sverige?

  Tycker generellt sett att det är smartare att chansa på diverse kryss än att riskera pengar till 1,5 gånger insats eller lägre.
  Mycket på spel och en poäng istället för noll kan spela stor roll.

  Svar
  • 16 juni, 2018 kl. 18:11
   Permalänk

   Visst är väl Danmark favorit i min bok också,och ja, nog är de väl vassare än Sverige, men ändå den matchen som kan ge ett överraskande resultat. Island visade ju idag att det går att skrälla till sig ett kryss och kan Island kan väl Peru, även om de såklart inte kommer att köra köttmur framför eget straffområde.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: