Lördag igen

Kan inte annat än kopiera tanken från förra lördagen. En god strip kan förgylla den ensammaste helgdagen. Hade fler på lager i burken och den här går inte av för hackor.

Missade du förra lördagens? Kolla här, men inte fan dök det upp en Bryngel. Jag satt och satt och odlade rötter ur… jaja, what the hack? Någon som kan lätta mitt hjärta? Vad är en Bryngel,Brynglare eller varför heter vissa Bryngelsson? Någon?

+++

Mer lördagskul? Nä, kul och kul, men hur girig får man vara? Snackar om Henke Lundqvists reklam för "Head and sholders". Den är ju bara så dålig. har han inte mer prestige än så? trodde han var cool? Då framstår ju till och med de forna bordshockeyspelarna som tio gånger ballare, eller hur?

+++

 Varför han man alltid motvind när man cyklar? Jag har då aldirg medvind. Någon? vem är det man möter i motvinden? Dom har bevisligen medvind. har aldrig träffat någon. Är de besökare från andra planeter som infiltrerar jorden utan att vi fattat det?

+++

 Undra vilka som var de första att få beoendebehandling för TV-spelande? Jag lägger en tjuga på Tetris Erikssons föräldrar.

+++

Lirar ibland Championship Manager, men bara i den virituella världen. En som gör det i verkliga livet är Örebros ordförande Michael Fahlander eller vad ska man säga om slovaken Michal Lukac? Först lirade han ifjol i Örebro, som är Fahlanders skötebarn nr 1, men lånades ut större delen av säsongen till Asplöven, skötebarn 2? Iår vara han åter i Örebro, men ryktas nu till Karlskrona, Fahlanders skötebarn nr 3.

+++

Fahlander förresten. Ingen missade väl att han erbjöd Asplöven en fjällresa under kvalet ifjol? I år är historien att han ska ha erbjudit varje spelare i Troja/Ljungby en utlandsresa om de slog Tingsryd i den sista omgången av kvalserien till allsvenskan. Allt för att hjälpa Karlskrona till avancemang. Nu vann Tingsryd i alla fall och eftersom Karlskrona själva föll så blev lockelsen helt verkningslös. Undra förresten om han hade betalat om Troja vunnit?

+++

Hockey är numera show. Tro inget annat. När såg man egentligen senast en vit hockeymask? Finns det en regel att man inte får ha sin egen mask i landslaget? Tänker givetvis på Victor Fasth.

+++

Tre Kronor lirade i torsdags i det blåa bortastället. Visst ska laget lira i de klassiska gula, men jag gillar de blåa och tror det härstammar från långt bak i tiden. Har egentligen ingen tanke på när Sverige nådde framgång i blått. Någon som kan hjälpa mig? Tror vi snackar sent 80-tal alternativt tidigt 90-tal.

+++

När Sverige i torsdags mötte Ryssland var Tomas Sandström gäst i andra periodpausen. Frågan lyder. Hur mycker mer yta kropp har han än programledaren och experten? Döm själva.

+++

Avslutar med en fråga: Vet ni vilken turnering som internt kallades för Dracula Cup?

Trevlig helg.

0 thoughts on “Lördag igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: