Livet som hockeynörd är ingen dans på rosor

Att vara hockeynörd och allätare inom sporten är inte lätt. Man vill veta allt om alla klubbar, men att få tillgång till allt material är ingen dans på rosor.

Det här är absolut ingen kritik mot alla tidningar på nätet, de måste ha in sina intäkter, men att som hockeynörd försöka följa alla lag och deras förehavanden är en omöjlighet efter som det skulle krävas att större delen av lönen skulle gå åt till att betala prenumerationer på alla PLUS-konton. Exempelvis har Allehanda fyra artiklar som går att hänföra till kvällens derby mellan Modo och Björklöven och alla är PLUS-artiklar. VK har sex artiklar som är hockeyrelaterade idag och samtliga är PLUS artiklar. Självklart får man prenumerera om man vill läsa, inget konstigt med det, men svårt att vara allätare. Tidningen som följer sitt lokala lag är det inga problem att betala för, här läser man dagligen, men när det kommer till att läsa artiklar för ett möte med andra lag som sker fyra ggr per säsong så blir det tufft, jäkligt tufft. Funkar ju inte att exempelvis köpa plus på dalademokraten för att kunna läsa om Mora inför mötena med dom. Här borde man kunna hitta en lösning där man betalar per artikel. Det tror jag man skulle kunna vinna mycket på. Fler som upplever detta som ett problem eller är det bara jag? Skriv en kommentar…

 

2 thoughts on “Livet som hockeynörd är ingen dans på rosor

 • 17 februari, 2017 kl. 16:28
  Permalänk

  Men är det inte just det mittmedia erbjuder, betala / artikel?

  Svar
  • 17 februari, 2017 kl. 23:16
   Permalänk

   Den har jag i så fall missat, men det känns som att de ligger i framkant så det känns logiskt och så hoppas vi att fler följer efter.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: