Lite smått & gott från helgen

Ian Geire, killen som gjorde 26 matcher och 105 utvisningsminuter i Lövens J-20 ifjol hamnade som vissa kanske känner till i norska "fotbollsklubben" tillika div.2 klubben Rosenborg. Där han han dock inte rosat marknaden utan kan komma att efter bara 4 matcher lånas ut till antingen Nacka eller Kiruna. Det enda jag sett av honom var sex minuter i en match. Sen blev det matchstraff för att han sparkade undan benen på en motståndare framför mål. Mer intressant är väl att ersättaren verkar bli Duane Harmer. Jo, det kan man kalla kvalitétshöjning, men ärligt talat? Om nu Duane vill lira i europa så måste vi ju kunna lägga ett bud som lätt matchar en andraligalag i Norge? Jo, jag vet att Aki Heino är på väg tillbaka och Duane är säkert inte i topptrim, men vilket resursslöseri att ha Duane i en sån skitliga. Well, well.

+++

Johan Åkerman verkar inte längre vara önskvärd i Lugano. Undra vart han hamnar? Synd när en av hans närmaste vänner, Johan Davidsson verkar vara på väg. Dom är ju ett hyfsat radarpar, i alla fall på isen. Vid sidan av vet jag inte, men blir lite orolig när man läser: – Sedan är min fästmö och hans tjej tighta. Hur vet han det?

+++

Ännu inget nytt om Jared Aulin, men nu har han i alla fall spelat sina 25 matcher på PTO-kontraktet. Det faktum att han fick lägga och satte en straff härom kvällen och gjorde det matchvinnande målet i sin sin sista match, gör ju att mycket talar för att han blir kvar i Syracuse.

+++

Nu är helgen slut. Hur fort gick inte den?

0 thoughts on “Lite smått & gott från helgen

 • 8 december, 2009 kl. 23:35
  Permalänk

  Ian Geire åker hem pga att Rosenborg inte fixade fram ett jobb som han var lovad. Han blir utlånad resten av säsongen. Han har ju ändå 3 års kontrakt.

  Svar
 • 9 december, 2009 kl. 08:31
  Permalänk

  Svar till Pelle (2009-12-08 23:35)
  Tack för infon. Risigt när klubbar inte lovar vad de håller. Hoppas det löser sig med en ny klubb för honom OCH att de hittar ett jobb kommande säsong.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: