Lite silly season är aldrig fel

Rubriken "Timrå bekräftar: Nylander är en bra lösning för oss" fick mig nästan att sätta morgonkaffet i vrångstrupen. Vikket jäkla förvärv, tänkte jag. Han är väl nyttig för vem som helst. När det sen visade sig vara Peter Nylander och inte brorsan Micke Nylander sjönk min entusiasm från typ 100 till 4,03. Visst, Peter är en oerhört nyttig spelartyp, men inte den som lockar marginalpubliken till hallen.

+++

Jani Hurme utköpt av Malmö och jakten på ny målvakt är igång. Undra vilken världmålvakt man tar denna gång, för ingen tror väl på allvar att man värvar en andrekeeper? Och varför, Herr MrMadhawk skulle Löven, Örebro, Västerås eller Troja släppa en målvakt till er?

+++

Åsså lite Silly Season. Enligt säkra källor lämnar  Nicklas Holmér Kiruna och återvänder till Stockholm. Nicklas har i år hunnit representera både Kiruna (3 matcher), men också Lycksele (9 matcher). Killen verkar vara av den hårdkokta skolan Vad annat kan man utläsa av 114 utvisningsminuter på ynka 47 noterade matcher?

0 thoughts on “Lite silly season är aldrig fel

 • 17 december, 2009 kl. 15:21
  Permalänk

  Jesse i fjärdelinan igår och inte på träning idag. Läge för silly season rapport…….?

  Svar
 • 17 december, 2009 kl. 19:48
  Permalänk

  Svar till Henrik (2009-12-17 15:21)
  Oj då, snabba ryck.

  Inte så länge sedan han var given i den första femman. I går det fjärde.. vi får väl se vad som händer framöver. Tror knappast någon är nöjd med dagens situation iaf.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: