Lite silly season

Enligt Dagbladet har Johan Svedberg tackat nej till spel i Sundsvall. – Det var inte ett lätt beslut. Sundsvall kom med ett riktigt bra förslag till mig, säger han. Nu återstår två andra intressenter, vilka bör vara Leksand och Rögle. han dementer dock uppgifter som gör gällande att han valt Leksand. – Jag har inte valt någon utan har valt bort Sundsvall. Det är två klubbar kvar och jag hoppas fatta ett beslut den här veckan.

+++

Lövens norske juniortalang 17-årige Jonas Knutsen verkar vara på väg till Timrås juniorverksamhet enligt hockeysverige.se. Jonas han den senaste säsonen spelat i vårt J-18 lag med stor framgång eller vad säger om 25 mål på 22 matcher i J18 Elit? Han har även utmärkt sig i den norska U-18 landslaget genom att i årets B-VM svara för sex mål och sex assists på fem matcher och var den som satte det avgörande målet i den avgörande matchen som skickade upp Norge i A-VM. Nu verkar alltså även han vara förlorat för vårt gröngula förening.

0 thoughts on “Lite silly season

 • 26 juni, 2010 kl. 15:00
  Permalänk

  Är det styrelsen som ska lira i höst? Mattias Lundberg får gärna bli forward så han möter tunga motståndarbackar. Hej då Löven!

  Svar
 • 26 juni, 2010 kl. 18:57
  Permalänk

  Som Bedros och styrelsen bäddar får vi anhängare ligga tyvärr

  Svar
 • 26 juni, 2010 kl. 19:01
  Permalänk

  Svar till janne (2010-06-26 15:00)
  Ja, man kan ju tro det.. eller hur Janne? Vad tror du, ska vi ställa Bedros i kassen, eller vars gör vi av honom?

  Hej då Löven? Näe, så enkelt är det inte..

  Svar
 • 26 juni, 2010 kl. 19:52
  Permalänk

  Svar till Lövare (2010-06-26 18:57)
  Hårt och kallt iaf Lövare, eller hur känner du själv? Slutet på Juni, knappt tillnyktrad från sill och midsommardans, ..och vi har noll spelare klara för nästa säsong. Det är inte så att vi har få spelare, vi har helvettes få spelare.. eller egentligen inga alls.

  Svar
 • 27 juni, 2010 kl. 19:07
  Permalänk

  Svar till Lövare (2010-06-26 18:57)
  Nä, jag fattar inte vad som händer. Förstår inte dessa killar att den förmodligen får en jädra massa istid i ettan om de stannar. Chansen att de når elitserien bör fan inte med automatik vara större bara för att man går till en elitklubbs juniorverksamhet.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: