Lite silly…

– Helst skulle jag vilja spela i allsvenskan, Bofors vore perfekt på pendlingsavstånd men de verkar ha spikat sin trupp. Vi får se, det är lite danska lag som hört av sig och några division 1-lag som är intresserade, både från Norrland och från den södra serien.  Den som säger detta är Henric Höglund i en artikel på hockeysverige.se berättar att han lämnar norska Stjernen pga av deras ek0nomiska problem. Undra då vilket norrländskt division 1 han syftar på? Enligt uppgift ska det inte vara Asplöven, även om det ligger nära tillhands att tro. Kiruna, Teg, Hudiskvall? Vart drar han gränsen för Norrland? Vissa säger ju från Gävle och uppåt och då finns det ju ett antal till klubbar att lägga till listan. Löven? Inte troligt.

+++

Exlövet Magnus Hedlund snörar på sig grillorna igen. Efter ett år plockas dom ned från hyllan och det blir division 1 laget Borlänge som den den kommande säsongen kommer att ta del av den forne elitspelarens tjänster. Exlöv? Jo, han gjorde en match säsongen 2001/02 på lån från Modo.

+++

Vad har mer hänt då? Jo, fjolårsspelaren Jonathan Johansson förlänger sitt kontrakt med Visby/Roma uppgav klubben på sin facebooksida under tordagen. Han blev därmed den förste från deras fjolårstrupp att signa nytt kontrakt.

+++

En gammal nyhet är ju att Johan Palm lämnar Mörrum och återvänder till Umeå för spel med Teg.

+++

Sen VM-finalen igår då? ja, vad säger man egentligen? Kändes som vi fick 1-0 lite oförtjänt för att sen ta över. 1-1 kändes onödigt och 0-5 i sista ska bara inte få hända, men det hände och jag hoppas för Per Mårts skull att han någon gång får vinna en stor final. Utöver det är det bara att säga, Grattis Finland.

0 thoughts on “Lite silly…

 • 16 maj, 2011 kl. 12:50
  Permalänk

  Nya dräkter? Någon som vet något om nya matchställ eller inte? Känns som det bara varit otur med dessa ”halvfula” dräkter vi kör med nu. Eller är detta något som av ekonomiska skäl måste skjutas på? Vad kostar det egentligen och hur ser planerna ut?

  Svar
 • 16 maj, 2011 kl. 23:05
  Permalänk

  Svar till Clabbe (2011-05-16 12:50)
  Visst vill man ha nya dräkter, men med dagens avtal så kostar varje tröja skjortan. Vad jag förstått så skulle en ny uppsättning kosta över 100 000 kr. Samtidigt ser jag ingen möjlighet att spela med samma uppsättning tre år i följd. Den allsvenska degraderingen satte djupa spår i klubben, på många sätt.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: