Lite silly

Inte mycket händer, men detta har jag hittat med lite Lövenintresse.

+++

Maurice Rozenthal, med två säsonger i Löven, lämnar Tolouse Blagnac på grund av familjeskäl. Maurice har vairt lagets kapten de två säsonger han spelat där och öst in poäng. Säsongen 09/10 blev det 25 mål och 15 assists på 15 matcher i franska division 3 vilket resulterade i avancemang. Ifjol i andraligan blev det 16 mål och 22 assist på 24 matcher. Maurice har även den gångna säsongen fungerat som assisterande coach och video-koorinator för den franska juniorlandslaget. Vart  och om han fortsätter sin hockeykarriär är i skrivande stund oklart.

+++

Vita Hästen fortsätter att krydda truppen med intressanta spelare. Senast i raden är 25-årige Stefan Ekgärds som har 153 elitserie- och 178 allsvenska matcher i benen via klubbar som Färjestad, Rögle, Leksand,Bofors och Växjö. Han karriär har väl inte riktigt blivit vad man trodde när han slog igenom som junior och hoppas väl på en nystart i Ettan. Hästen kan ju bli en framtida motståndare för de våra och laget innehåller ju exempelvis Tomas Wallgren.

+++

Den f.d. Lövenjunioren Ian Geire flyttar enligt källor till bloggen upp till Kiruna. Ian spelade ifjol 4 matcher med norska Rosenborg. Om det blir spel där uppe är ännu oklart och i så fall med vem? IF eller HK? Mitt enda minne av honom var när jag såg för första (och enda) gången i J-20 laget, så han direkt i onledningen gjorde en Hoffamn, dvs matchstarff direkt i första perioden. Skillnaden var att Geire inte tacklade utan sparkade (!!) undan benen på sin motståndare.

+++

Löventröja med nr 9 säljes just nu på Tradera, men 200 pix i frakt?? Hur ska han skicka den? 1:a klassbrev med tredubbel hastighet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: