Lite reflektioner

Nu har laget ett litet uppehåll och man får lite tid att vila ut, träna hårt, plåstra sina skavanker för att på Söndag åka upp till "theformerarmytown" för ytterligare en enkel seger. Minns ni förresten när dom hette Boden IK och hade kamoflerade matchtröjor? Om man i alla fall löpt hela linan ut och kört i grön/brunt eller nåt. Nu blev det väl babyblått eftersom man före detta hade babyblått och rött, men då borde man väl i alla fall kört i rött? Fast nu odödliggjorde man ju sig själva genom detta och gick till historien som en av hockeyvärldens fulaste tröja.

Vi får trots allt se Jimmy Stålnacke i klacken, eftersom det tydligen ändå var lapp på luckan i Kopparhallen,OM någon bjuder in honom och OM nu någon skakar fram vad han har på sin "request-list", nämligen en Lövenlynx-tröja, men det torde väl inte vara nåot problem. Den som har en till låns, kontakta Stålmannen här. Jimmy förresten… 2,2 miljoner på ETT ÅR klick är ju rätt bra. Herrejävvlar  vikken hyllning han fick av NSD både när han passarade 1 miljon och sjukt mycket värre vid 2 miljoner…eller??

Eetu Qvist, intervjuades av hemsidan och uteslöt inte spel i Björklöven, men visst känns det ändå lite som plats 10 på hans laminerade "to do list"? Några tycker att Löven inte borde intresserade sig för honom pga av hans skadebenägenhet. Skada 1: Skott på pungen. Skada 2: Fastnade med skridskon i isen. Klandra ismakarna då, inte honom. Jag ser för min del gärna Eetu i Löven. Han skulle ha kul i Ettan, mycket kul.

Jesse Schultz hittade en klubb till slut och som många redan skrivit om, blev det Italienska ligan och Mattias Wennerbergs Cortina. Nog dog Jesses karriär rätt fort ändå?

Hockeycoachen? Nu uppe i 69 lag, det är faan kul. Varför vill alla vara med där? Ingen aning, men lika kul som det är, blir tufft att ta hem gruppsegern.

Det sket sig visst för Tomas Wallgren både när det gäller Troja/Ljungby (ekonomi) och Tingsryd (söker andra spelare). I framöver bör vi väl göra som Tingsryd, men hamnar i Trojas läge? Eller inser vi at vi är i Trojas läge och strutar i all göra som Tingsryd?

Jag hajade till när jag såg Duane Harmers namn och att han enligt "inside information" verkar öppna för en fortsättning i Rosenborg? Han är alltså ledig på marknaden? Sen insåg jag snabbt att han hunnit bli 36 år och med endast 8 matcher i bagaget i fjol så har han nog sett sina bästa hockeydagar. Vila sig i form funkar väl inte över +35-åringar, va?

 

0 thoughts on “Lite reflektioner

 • 13 oktober, 2010 kl. 16:35
  Permalänk

  Killar, killar. Det där var BIK:s bortaställ. Hemmastället var ett klassiskt i grön/brun nyans =)

  // Stålis

  Svar
 • 14 oktober, 2010 kl. 06:37
  Permalänk

  Tänkte just inflika att det är den extremt fula bortatröjan du lagt upp bild på men märkte att jag redan är tvåa på den pucken. Då passar jag istället på att slänga ur mig beröm över BIK’s hemmaställ från samma epok som jag tyckte var riktigt häftigt. Klart att en garnisionsstad som Boden ska spela i m/90 camouflage! Synd att jag inte hittar nån bild på det bara.

  Svar
 • 14 oktober, 2010 kl. 08:10
  Permalänk

  Svar till Stålnacke (2010-10-13 16:35)
  Hehe, såg inga bortamatcher mot Boden på den tiden, så jag missade den ”snygga”.

  Svar
 • 14 oktober, 2010 kl. 08:12
  Permalänk

  Svar till Ståplats H since 1986 (2010-10-14 06:37)
  Dom borde verkligen löpt hela linan ut, sett til att dom luktade instängt, en målvakt med krigshjälm och gasmask och tränare & ledare i uniform. : )

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: