Lite oväntat…

..att Bedros skulle tacka för sig i det här läget och vid den här tidpunkten. Pressinfo gick ut innan lunch om att presskonferens skulle hållas och att ändringarna gällde "kommande organisationsförändringar". Man behövde väl inte vara särkskilt vasspå matte för att räkna ut vilken organisatorisk förändring som var på g.

Att döma av de kommentarer som lämnats på olika artiklar och de inlägg som gjorts på diverse bloggar är det en väldigt delad skara som dagit del av nyheten. Många applåderar Bedros för det han gjort och fasar för att några av de gamla kommer tillbaka. Andra menar att Bedros fokuserat på fel saker och tappat allt förtroende inom näringslivet.

Det finns alltid minst två sidor av ett mynt, jag är i alla fall ruggigt imponerad av det engagemang som Bedros visat under den tid han verkat inom Löven. Jag tycker han gjort ett sjukt bra jobb under de år han mer eller mindre vikt sitt liv åt föreningen. Vissa satsningar har gått bättre än andra, men jag hävdar att han förbättrat ryktet och stärkt varumärket. Sedan finns det kanske en gräns för hur länge bränslet och engagemanget räcker, jag ställer mig därför upp och både applåderar Bedros och ett byte av VD.

Oavsett vem som kliver in så tror jag bordet är bättre dukat idag än det som Bedros fick sätta sig vid för ett antal år sedan. Det finns en förhållandevis färsk styrelse (visste de redan då vad som var på gång ??), varumärket är starkare och förhoppningvis har vi inga lik i någon garderob (??).

+ + +

Att inte Bedros har haft gedigna hockeykunskaper har han aldrig försökt dölja, när det skulle rekryteras sportchef/tränare konsulterades Virus. Om därför laget misslyckas, är det tränarens, är det sportchefens eller är det Bedros fel?? Behöver inte vara någon enskild, jag vill inte heller påskina att det skulle vara Virus fel. Det är bara så mycket lättare att hänga ut EN enskild än att helt enkelt säga att laget inte räckt till.

+ + +

PS. Hoppas verkligen vi hinner ge Bedros klappen…

0 thoughts on “Lite oväntat…

 • 16 december, 2009 kl. 20:30
  Permalänk

  Hej Umeå!

  Oavsett vad man tycker om Bedros så har han gjort Björklöven till en bättre förening.

  Jag vill personligen tacka Mister Bedros för hans insats i laget i mitt hjärta. Lycka till i dina nya utmaningar och jag hoppas se dig engagerad i löven igen.

  Walk on!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: