Lite klipp..

.. från i fredags.

Först SVT Västerbotten med deras drygt 9 min som sammanfattar det mesta och det bästa.

– Rätt tveksam straff va?

– Wälitalo känns äckligt stabil, eller är det motsåndet som är för dåligt?

– Tylors game, jag tror vi alla kan köpa det. Men varför klarar sig Rundblad undan med en blå pung.. borde väl fått nåt för sitt tilltag?

– Jons aktion innan asset till Jarl, det är väl hockeyporr?

+ + +

Introt från en lite annan vinkel…

Det fräsande ljudet är inte nån orm som rymt det är bara vår rökmaskin! Och som den fick jobba, Stenlund verkade tydligen tycka vi jobbat lite väl hårt. Men efter att allt fått lätta lite gick det bra att släppa pucken.

+ + +

Som tidigare sagts och skrivits, är det fredag och hockey så är Green Devils definitivt inte sämre eller färre än vanligt. Dessutom låter de lite mer och det gillar vi.. Nej, vi älskar det. Grymt bra inledning på säsongen. Ett litet klipp från i fredags.

+++

LB hade ju hyfsat Saida-varring i sitt publiktippande. Än värre blev det väl när han instinktivt kände att Löven skulle avgöra matchen, hade mobilen framme och vips gör Joakim Wikström 2-0, men valde att inte filma pga att utrymmet i telefonen är så pass litet att det inte tillåter videosekvenser på mer än 46 sek. Med svansen mellan benen har du LB beställt ett minneskort på 32 G, så nu ska det filmas. Kvalitén kan som vanligt inte garanteras. Varför just 46 sek frågar du? Jo, efter den här blev utrymmet inte större.

 

0 thoughts on “Lite klipp..

 • 2 oktober, 2011 kl. 10:56
  Permalänk

  Hur är det i trean(förlåt ettan)? Måste vara skönt att ha så nära till matcherna mot Teg, Klemensnäs och Pite. Kanske kan man slå Asplöven iår.

  Svar
 • 2 oktober, 2011 kl. 11:02
  Permalänk

  Svar till Åke Brännström (2011-10-02 10:56)
  Jorå Åke, tackar som frågor. Efter den här veckan mår vi dessutom bättre än på mycket länge.

  Visst finns det fördel med några rätt korta resor i ettan, fast vi tar hellre de längre i Allsvenskan. Klart vi kommer slå Asplöven den här säsongen, sedan får vi hoppas det här är sista säsongen någonsin på den här nivån.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: