Lite jun-snack

Såg av en händelse matchstatistiken från J-20 matchen mellan Leksand och Luleå som spelades i går. Snacka om att Luleås Matej Beran pysslade med mycket annat än hockey. 10 minuter in i första perioden hamnade han i slagsmål som renderade 2+2 minuter på botbänken. 17 minuter in i perioden åkte han ut för en tripping och snackade till sig en 10 minutersutvisning. Sen avslutade han matchen med ytterligare ett slagsmål som resulterade en marsch raka vägen till omklädningsrummet. Totalt 41 minuter på honom. Nu var det inte bara han som syndade. Hela matchen samlade ihop hela 156 utvisningsminuter. Luleås Philip Kemi (jo, just han som retade gallfeber på Kingen i en av matcherna mot Kiruna) var också inblandat i ett slagsmål som gav 2+2.

Jag kollade sedan utvisningsligan i J-20 Superelit Norra och givetvis ledde Matej den ligan med hela 100 minuter på 19 matcher! Ser man dock på minuter/match så leder Björklövens back Johan Örnberg med hela 6,38 minuter i snitt! I detta ligger 3 matchstraff, men inte för slagsmål som den gode Matej utan för två knätacklingar och en tackling mot huvudet. Känns som en som inte kan tygla sin känslor och en som gillar att proppa. Man kanske skulle ta och se fler juniormatcher?

+++

Såg förresten några minuter av matchen mellan Löven-Timrå J-18 igår. La märke till att dom körde med fyrdomarsystem. Någon ska även ha sett Modos tränare Challe Berglund på plats och det är inte så konstigt. han son Emil spelar ju med Timrås J-18 lag.

0 thoughts on “Lite jun-snack

  • 22 november, 2010 kl. 15:35
    Permalänk

    Det stämmer, Challe Berglund såg hela matchen. Dessutom fick vi se förre lövenspelaren Jonas Knutsen avsluta målskyttet för Timrå.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: