Lite helgblandning

Kunde väl ge mig fan på att det skulle vara en fraktur på Linus Boström. Den förhoppning han och vi blåste upp härom dagen stämde alltså inte. – Det känns ruskigt tungt att få det här beskedet nu när det roliga börjar, men det är ju bara att hålla tummarna för att vi tar oss till kvalserien, säger Boström till VF. Känns som att fortsätter att bli skador på "fel" spelare. Hans styrka i defensiven och framförallt boxplay kommer jag att sakna.

+++

Joakim Fagervall verkar få fortsätta i Tingsryd. Ja, annat hade väl varit märkligt. Ingen tränare kan trolla hur mycket som helst och klubben som sparkat två tränare denna säsong kan behöva lite stabilitet och kontinuitet.

+++

Blev tipsad om en intervju med Wolverine
 +++

Pratade av en händelse med Sollefteås Robert Molinder igår, ni vet han som gjorde 1-1 och passade fram till Sollefteås matchvinnande mål mot Löven. Han tyckte inte helt oväntat att segern över Björklöven var årets höjdpunkt. Svårt att säga emot, men inte lätt att hålla med. Vi ska för övrigt mötas i en innebandyturnering framöver. Ser fram emot det. : )

+++

Teg tog inte den livsviktiga första matchen mot Hudiksvall och nu ser det väldigt mörkt ut, men skam den som ger sig. Jag vill ha en fullsatt Umeå Arena nästa torsdag. Kom igen Teg. Jag har ju redan rubriken klar: Där fick Hudik så dom teg.

+++

IFK Ore tappade igår sin amerikanske back  Doug Wilson som inte fanns med i förlustmatchen mot Borlänge.  – Doug har åkt på grund av att han är missnöjd med istiden, säger Oretränaren Mattias Olsson.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: