Lite Hedlund..

…kanske, men jag hoppas och tror ni kan ta det med en klackspark och "va faan, ja men okej då!" 1:a april är första april och på den dagen ska det baske mig vara okej med bättre eller sämre skämt. I tider när det kändes som att klubben skulle konka är det egentligen synnerligen smaklöst att komma med "ehum" eller "håll upp ögonen snart händer det grejer".. men jag tycker själv idén med en utematch i augusti känns väldigt mycket första april och som ni säkert förstår så ligger det ingen sanning i det som de inblandade har sagt i de påhittade intervjuerna.

Vill i alla fall tro att några drog på mungipan, trots det tuffa läget. I lördags kändes det nattsvart, i förrgår ännu värre och i går betydligt ljusare.. man kan inte säga annat än att det svänger om klubben. Lite av heaven or hell! Jag tycker gott vi alla kan behöva muntras upp lite i dessa milt uttryckt mörka tider. Jag vet ju inte hur ni som läste tänkte med rubriken "Ni kan bara ana.." I förrgår trodde jag konkursen var nära, när då Leffe och sin vapendragare beslutat att skjuta in keramiken kunde det knappast bli så mycket bättre, eller hur? Fanns knappast egentligen något som kunnat toppa det.. eller hur?

Jag trodde tyvärr faktiskt att allt var över, det hade varit fruktansvärt obegripligt och otroligt smärtsamt. Löven är nämligen laget i mitt hjärta… Löven4Ever…

+ + +

Med Hedlund syftade jag på Snowroller, Ling är ju inblandad i Baltic i dag och det är i alla fall inget dåligt skämt!

– Vet du vad du ha Hedlund?

– Näe..

– Taskig tajming!

– Va?! ..vad ä de?

+ + +

Bjuder på det och tar den.. glad påsk på er och sjukt skönt att det verkar ordna sig!

0 thoughts on “Lite Hedlund..

 • 1 april, 2010 kl. 18:40
  Permalänk

  Pajaserier är vad det är! ”Ni kan bara ana..”, ”Lundberg bubblar inombords och bara längtar efter att få ta bladet från munnen”. Inte okej någonstans tycker jag. Skäms!

  Svar
 • 1 april, 2010 kl. 21:15
  Permalänk

  Svar till Tobias (2010-04-01 18:40)
  Kan inte annat än hålla med Tobias.. pajaserier var vad det var.

  Ångrade redan i går efter de kommentarer som kom att det var fruktnasvärt onödigt att hinta om något. Fruktansvärd ångest och låg sömnlös hela natten.. men gjort var gjort och det gick inte att ta bort ”buset” heller.

  Nåväl, vi får ta nya tag och återigen bygga upp förtroendet ifall mitt synnerligen olyckliga skämt gjort sådan skada och gäckat/stört er läsare. Det var inte okej och jag skäms som en hund…

  Men det som iaf känns bra är att rekonstruktionen gick igenom, annars hade det varit tämligen svart…

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: