Liss-looken & fortsätt #fyllhallen

Om ca fem minuter var tanken att final tre mellan vårt gröngula Björklöven och MODO från Övik skulle spelas. Tydligen kom ett Covid-19 med rätt taskig tajming som Brännström sa till Hedlund i Snowroller, mest troligt blir det väl ingen mer hockey den här säsongen heller.

Snacka om snopet, detta säsongernas säsong och när vårt kära gröngula Björklöven skrivit in sig i historieböckerna på allvar.

Tanken var att köra Liss-looken kvällen till ära för att hylla mannen med världens kanske hetaste bössa..

Men nu blir det tyvärr ingen final och mest troligt är väl säsongen över, inte så lite snopet denna säsongernas säsong. Men det är väl lite av vårt DNA antar jag.. Som Semjonoven gång sa ”Only in..” och på det #lövenoket ..näe, det är få som är lika prövade som oss Lövenfans.

Men jag hoppas ni alla fortsätter som vi på sajten Löven4Ever gör, fortsätt fyll hallen.. #fyllhallen

Kommentarer, reflektioner eller andra tankar.. fältet som vanligt rätt fritt!

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “Liss-looken & fortsätt #fyllhallen

 • 14 mars, 2020 kl. 21:35
  Permalänk

  Nu verkar det vara ”klart” att ligorna startar om från ”zero” till hösten. D.v.s Löven och Modo i allsvenskan. Känns frustrerande å inte helt rättvist..Ett riktigt dråpslag..frågan är om vi kan resa oss från det? Blir inte lätt å göra en sådan här säsong till…kändes som Löven hade greppet mot Modo….och jag tror SHL-LAGEN hade fått svårt…Vi får hoppas på en tvär vändning å att Löven och Modo flyttas upp…D.v.s 16 lag i SHL!!!! Tror dock dom andra SHL-LAGEN kämpar med näbbar å klor för att så inte ska bli fallet av ekonomiska skäl.

  Svar
 • 15 mars, 2020 kl. 09:36
  Permalänk

  Ner med Leksand och Oskarshamn å upp med löven och modo.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: