Lira på VM-premiären hos Coolbet!

I dag inleds så fotbolls-VM i Ryssland med premiären mellan värdnationen och Saudiarabien. För Sveriges del premiär först på måndag mot Sydkorea, spännande så klart men vi får väl se vart detta mästerskap tar vägen för vårt blågula gäng.

Dagens match:

Ryssland vs Saudiarabien (kl. 17:00 på SVT 1, SVT 2, SVT Play samt streamas på C More)

Löven4Evers tips inför i dag:

En premiär är så klart alltid en premiär, med nerver och allt vad det kan innebära. Vi tror ändå att hemmalaget inleder med en rätt väntad seger.

Ryssland vs Saudiarabien, 1

Odds: 1,45

Har du ännu inte löst till biljett till U Rock den 17 augusti kan du så klart göra det genom att boka biljett genom att klicka på bilden nedan om du nu inte tänkt delta i vårt VM-tips (länk) där du bl.a. kan tävla om två biljetter.

Spelstopp att vara med på tipset kl. 17:00 i dag!

Kommentarer, reflektioner eller tankar baserat på vårt tips inför dagens premiärmatch? Fältet som vanligt fritt.. Skriv gärna en kommentar.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande.

2 thoughts on “Lira på VM-premiären hos Coolbet!

 • 14 juni, 2018 kl. 16:43
  Permalänk

  Jag måste säga att jag tycker det är fruktansvärt tråkigt att denna site har blivit ett ställe där vi uppmanas att spela bort våra pengar. Jag trodde att det var Björklöven som var det viktigaste här, men det har förändrats.
  På TV är det snart bara reklam för olika betting-sajter, det är skrämmande. Och nu har som sagt denna site blivit i huvudsak en reklampelare för en spel-sajt.
  Usch, fy och elände tycker jag.

  Svar
  • 15 juni, 2018 kl. 17:46
   Permalänk

   Väldigt tråkigt att du känner och tycker så B-G. Bloggens kommentar till detta är att vi verkligen inte vill uppfattas som att vi uppmanar dig eller övriga läsare till att spela bort sina pengar. Givetvis är det så klart att vårt fokus ligger på hockeyn och främst Björklöven, men med i hart när full gröngul trupp och snart sommarlov är det väl inte så konstigt att vi skriver en del om fotbolls-VM? Många som följer Björklöven är även generellt sett sportintresserade av bl.a. olika boll- och lagsporter och fotboll är väl vad vi vet världens största sport sett till antalet utövare. Vi har sedan bl.a. ett VM-tips just nu dit bl.a. U Rock och Coolbet skänkt priser varför vi väljer att lyfta dem som ett alternativ för den eller de som självmant vill lägga ett spel.

   Men bloggen tycker så klart det är väldigt viktigt med ett ansvarsfullt spelande, men det ansvaret ligger ju till syvende och sist på den enskilda individen.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: