Linus & Ville då?

Spelarna verkar inte överdrivet sugna på att bussas runt i de mörka norrländska skogarna i vinter, vi får bara hoppas några knyter näven och ger sig fan på att ta upp vårt lag till allsvenskan igen. En annan har definitivt inget att tillföra på isen, men som det verkar i dagsläget kanske det rent av blir så att Lövenbloggaren får slipa sina Bauer och ta fram trästickan från förrådet? De lirare som vi fått några kommentarer av nu senast är Ville Vikeväinen samt Linus Boström som den gångna säsongen representerat Nybro.

Nekad elitlicens och nu talar tyvärr det mesta för Div 1, tankar och spontan kommentar kring det?

– Känns otroligt trist att det blev så här. Just när man börjat se ljuset i tunneln så kommer ytterligare ett bakslag, tungt. (Ville)

– Jättetråkigt så klart att det verkar bli degradering! Men det är väl som tidigare med det senaste turerna kring Löven att det inte är klart något förän allt är definitivt..(Linus)

Vad har ni för tankar kring kommande säsong, är Div 1 med Löven ett alternativ?

– Jag hade ju fört en dialog med Löven om att förlänga men nu vet jag inte. Först måste man ju veta vad klubben har för ambitioner och mål. Men känns det rätt och klubben har en bra plan så vet man aldrig. (Ville)

– Björklöven är oavsett division alltid intressant för mig. (Linus)

Låter intressant Linus, du är ju tillbaka i Umeå och Nybro ska enligt uppgift inte vara ett alternativ?

– Jaså, det var mer än jag visste. Jag har trivts bra i Nybro i alla fall…

Anta att Molin/Hellgren slår en signal i morgon och säger att ni är några av killarna de vill bygga nya Löven kring, vad säger ni?

– Det hade varit smickrande men det känns som att man måste börja agera nu och inte vänta alltför länge, för det finns lag i div 1 norra som redan börjar se riktigt vassa ut. (Ville)

– Självklart smickrande och intressant men än så länge en hypotetisk fråga.. (Linus)

Hur snabbt vill ni klart med klubb till kommande säsong och hur många alternativ har ni i dag att ta ställning till?

– Jag är inte den stressade typen. (Linus)

 – Helst så hade man velat ha klart med allt så man kan foka till 100 på det. (Ville)

Hur ser en vanlig försäsongsvecka ut och kör du själv eller vilka tränar ni ihop med? 

– Började ju träna i Umeå men for hem och jobbade för ca 2 veckor sedan och då har jag tränat styrke blandat med löpning och cykel. (Ville)

– Tränar runt 8 – 10 pass i veckan, kör med Fredrik Höög och grabbarna i Löven en del. (Linus)

Förresten Linus, vi har hört att du lirat med ett tandskydd i de rätta färgerna för att de speglade klubben i ditt hjära, vilka var färgerna nu igen?

– Ha ha, gröngult är aldrig fel..

Tack att ni tog er tid och vi hoppas få se er i rätt tröja till hösten!

– Tack själva! (Linus)

– Tack själva och ha en bra sommar! (Ville)
 

0 thoughts on “Linus & Ville då?

 • 11 juni, 2010 kl. 12:25
  Permalänk

  Nja, nu börjar det bli bra många år sedan jagade trissan, men ringer dom ställer jag upp. Gräset är alltid grönast där jag står. : D

  Svar
 • 11 juni, 2010 kl. 12:31
  Permalänk

  Hur kan det komma sig…. Att Björklöven inte tycker det är okey med en nedgradering när de utnyttjat fodringsägarna.. Tro mig, mitt hjärta kommer ALLTID att vara för Björklöven men väl så min moral och etik också. Sparka den där jävla styrelsen i Björklöven. Har funderat på det här sen den 7 juni och min ilska är lika stor nu som då och därför detta lite konstiga inlägg.

  Vilka vill sponsra ett lag som inte visar någon skam i kroppen?

  Sparka styrelsen för jag älskar Björklöven….

  Svar
 • 11 juni, 2010 kl. 16:49
  Permalänk

  Svar till Lövenbloggaren (2010-06-11 12:25)
  Jag vet att du är sugen, när du sedan dragit igång försäsongsträningen så seriöst kan man nästan tro att du redan blivit lovad en plats i line up:en.

  Men visst tusan står du i det grönaste gräset! 🙂

  Svar
 • 11 juni, 2010 kl. 17:01
  Permalänk

  Svar till Peter Fjellstedt (2010-06-11 12:31)
  Håller med Peter, hjärtat är grön-gult.. det skulle man vilja att alla i ledningen också hade.

  Jag har hittills alltid vara fascinerad av att fans och sponsorer godtagit och svalt varje besvikelse och konkurshot, trots att dessa kommit med jämna mellanrum och i strid ström. Men den här gången, nu djävlar lär det visa sig vilka som verkligen ska kalla sig Lövare.

  President Björk och hans vänner har iaf kunnat visa att det finns, eller iaf fanns, engagemang för klubben. Ska bli spännande att se vad som händer när det ska väljas ny styrelse, vilka av sponsorerna och fansen finns kvar?

  Svar
 • 12 juni, 2010 kl. 15:42
  Permalänk

  Jag skickade in ett inägg igår och ifrågasatte två tränare och deras inte fortsatta medverkan i Björklöven än fast de ville stanna kvar. Inlägget publicerades inte och det kan jag respektera. Men nu är varumärket förstört i min mening så nu krävs det extra bra ledarskap för att göra något vettigt av det här. Jag hoppas att Björklöven har publikrekord när serien börjar. Jag kommer att finnas där, kommer du? Hoppas att alla ställer upp trots det dåliga ledarskap de har som styr och ställer runt Björklöven..

  Svar
 • 13 juni, 2010 kl. 17:54
  Permalänk

  Svar till Peter Fjellstedt (2010-06-12 15:42)
  Vart postade du inlägget Peter? Var det här på vår blogg eller var som kommentar till någon artikel, på antingen VK eller Folkbladet? Oavsett så är det varken jag eller Lövenbloggaren som väljer vilka kommentarer som får publiceras eller inte. Det är VK som väljer vad de anser vara lämpligt, vid kommentarer som inte godtas brukar man få besked om detta. Det kanske bara var ett tekniskt fel…?

  Vad gäller ledningen kan jag inte annat än hålla med, otrolig viktigt att rätt folk kommer ni nu.. Tror inte varumärket tål fler smällar. Jag kommer också vara på plats Peter.. hoppas vi blir fler!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: