Linto och Lundberg får gå

Då stämde det rykte som började florera igår.  Andreas Stenling och Marcus Lundberg får alltså lämna truppen och det var väl inte mer än väntat. Stenling eller Burskydd som han också kallas, har ju inte rosat marknaden och det har väl bara varit en tidsfråga innan det som nu skett skulle ske. Även Marcus Lundberg går samma öde tillmötes och inte heller han har hållit måttet, vem som nu har gjort det. Lundberg högstanivå är dock kanske inte högre än det vi sett och det är nog en av orsakerna til att även han får gå.

0 thoughts on “Linto och Lundberg får gå

 • 25 november, 2009 kl. 10:56
  Permalänk

  Inte många som hållit måttet eller levt upp till förväntningarna. Eeetu Qvist 5p på 14 matcher är ju en ren katastrof. Det är tom sämre poängsnitt än vad Zetterström hade i Löventröjan. Verkligen dax att han kommer igång.

  Viktor Lindgren har haft skadebekymmer men 1p på 11 matcher är ju också det katastrof för en spelare som värvades till en offensiv roll.

  Isaksson i fjärdelinan…

  Svar
 • 25 november, 2009 kl. 11:22
  Permalänk

  skönt att slippa burskyddet. Men vart får dom gå? lycksele eller får dom rent av foten?

  Svar
 • 25 november, 2009 kl. 16:16
  Permalänk

  Svar till nilse (2009-11-25 11:22)
  Tror man i första hand försöker hitta nya klubbar som kan ta över deras kontrakt eller något liknande. Tror inte dom har inskrivet i sina kontrakt att de kan lånas ut om de inte själv vill. Ger man dom foten lär det ju kosta Löven, även om ingen lär ha någon hiskelig lön.

  Svar
 • 25 november, 2009 kl. 16:19
  Permalänk

  Svar till Jocke (2009-11-25 10:56)
  Nä, att säga att många övertygat är ju att överdriva, men jag tror definitivt att både Eetu och Victor kan höja sig rejält… även Isaksson för den delen med. Förhoppningsvis redan ikväll.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: