Lindskoug:-Jag åker så fort visumet är klart

Han blir andra f.d. lövenmålvakten som söker lyckan i Vitryssland. Ifjol var det Daniel Wälitalo och nu är det Kevin Lindskoug som provar sina vingar i Öst. Så fort han får sitt visum bär det av till sin nya klubb Shakhter Soligorsk. Vi tog ett snack med Kevin för att stämma av läget.

Image result for kevin lindskoug löven4ever

Följetongen Lindskoug har varit lång och många klubbar har visat intresse, senast var det Mora som ville ha Kevin som ersättare för Tom Niemi som skadade sig i mötet med just Björklöven för tio dagar sedan, men till slut blev det alltså Vitryska Shakhter Soligorsk som fick Kevins signatur och Mora fick vända sig till Christian Engstrand. Tanken är att Kevin ska gå in och ta förstaspaden i den vitryska tabellfyran. Sköter han sina kort väl så finns KHL inom räckhåll då klubben har ett samarbete med KHL-klubben Dinamo Minsk.

Vi tog ett snack med Kevin som berättar att han inte var orolig att det inte skulle bli spel denna säsong, men viss oro att han kanske inte visste vart det skulle bli. -Man vill ju det bästa för sig själv! förklarar han. Det han vet om det Vitryska ligan är att det är en bra liga som har en nära koppling till KHL. När det gäller eventuell brist i kommunikation då laget innehåller nästan uteslutande ryska spelare och ledare utöver fyra finnar och en transatlant så känner han inte större oro. Det är några engelsktalande spelare i laget, resten blir väll översatt som vi gjorde till lövens transatlanter.

Kevin kommer åka över ensam och lämnar med andra ord sambon hemma i Umeå. -Jo, just nu åker jag själv till Vitryssland så kommer vi pendla så mycket vi kan! Än är det lite oklart när resan blir av då det är visum krav där. -Jag åker så fort visumet är klart. När vet jag inte än! Uppgifter till bloggen säger ju att tanken är att han ska inta förstaspaden men Kevin vet annat. Rollmålvakt hehe. Nä skämt & sido, jag ska bara fokusera på att göra mitt. Sen får ledarna sköta resten! avslutar han.

Bloggen önskar Kevin lycka till i Shakhter Soligorsk!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: